6 producten

per pagina
Fulbat Fulboost Lithium Booster Jump Starter
54 48 108 95
Fulbat Fulload 1000 Battery Tender
23 98 47 95
Fulbat Fulload F4 Battery Tender
23 48 46 95
Fulbat Fultest 1
12 98 25 95
Fulbat Fulload 750 Battery Tender
16 48 32 95
Fulbat Fulload 1500 Battery Tender
23 98 47 95

6 producten

per pagina

Waarom zou je kiezen voor een Fulbat motoraccu?

Als je een motoraccu zoekt van hoogstaande kwaliteit, dan is Fulbat de oplossing voor jouw motor! Het is moeilijk om te voorspellen wanneer een motoraccu versleten is en aan vervanging toe is. Meestal begeeft een accu het na de winter, wanneer je motor een langere tijd stil heeft gestaan en je een ritje wilt gaan maken in de eerste lentezon. Uiteraard wil je dan snel de motor op kunnen stappen om een tour te gaan maken of te crossen in de open velden. Vertrouw dan op een motoraccu van Fulbat.

Profiteer bij Fulbat van uitmuntende kwaliteit en voldoende kracht

Het Belgische bedrijf Fulbat is een van de marktleiders op het gebied van accu’s en batterijen in de meest uiteenlopende branches. Van energie voor voertuigen tot het soepel laten lopen van machines, bij Fulbat zitten dé experts op het gebied van verplaatsbare stroom. Het merk produceert alle accu’s en batterijen onder strikte richtlijnen, zoals de Europese veiligheids- en kwaliteitsrichtlijnen ISO 9001, ISO 14001 en ISO/TA 16949. Naast motoraccu’s hebben we bij ChromeBurner nog veel andere motoronderdelen zoals remklauwen en koppelingspompen.

Is het mogelijk om zelf de motoraccu te vervangen?

Is jouw motoraccu aan vervanging toe of wil je graag preventief een nieuwe Fulbat accu plaatsen? Over het algemeen kun je dit eenvoudig zelf doen met de gebruiksaanwijzing van je motor bij de hand. Het is voornamelijk belangrijk dat je alle stroomverbruikers uitschakelt en de sleutel uit het slot van je motor haalt. Hiermee voorkom je elektrische schokken en eventuele ontladingen wanneer dit niet gewenst is. Na het ontkoppelen van de motoraccu vergelijk je de afmetingen van de huidige accu met de nieuwe Fulbat. Dit moet met elkaar overeenkomen. Plaats de accu op dezelfde wijze als de oude (met een klem, elastiek of beugel). Bevestig de polen aan elkaar en start de motor. Controleer de laadspanning die hoort bij uw model motor. Is deze te hoog of te laag? Schakel dan altijd een specialist in!

Bestel online of kom langs in de winkel

In ons assortiment vind je verschillende motoraccu’s, onder andere van het merk Fulbat. In onze winkel in Nieuwkuijk geven we je advies over de accu die jij nodig hebt. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen via 073 200 80 20 of klantenservice@chromeburner.com. Weet je al precies welke Fulbat motoraccu je nodig hebt? Bestel dan voor 17:00 uur in de webshop, dan verzenden we jouw aanwinst dezelfde dag nog naar je zodat je snel weer de motor kunt gebruiken. Bij bestellingen boven de €50,- rekenen we bovendien geen verzendkosten.