Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom kiezen voor Kappa bagage-oplossingen?

Het merk Kappa kent een rijke geschiedenis. In 1956 begon Paolo Vettore het merk Cappa, dat dankzij een oog voor detail en een neus voor innovativiteit direct succesvol werd. De praktische en technische producten die hij op de markt bracht, waren direct een succes. Maar de grote ommekeer was in 1991, toen Giuseppe Visenzi, een voormalig MotoGP kampioen en oprichter van het merk Givi, het bedrijf Cappa overnam. Daarmee vond ook de naamswijziging naar Kappa plaats.

Ontdek de Italiaanse bagage-oplossingen van Kappa

Sindsdien is hun uitbreidingsdrift niet meer te stoppen en dankzij research, passie, toewijding en de drang naar verbetering blijven hun producten van hoge kwaliteit en rijden talloze tevreden motorrijders rond met Kappa tassen en koffers. De experts van Kappa ontwerpen een reeks accessoires specifiek gericht op jouw motortype. Zo is iedere motorrijder voorzien van het beste materiaal volgens hoge kwaliteitsnormen.

Met optimaal comfort en voldoende bagagemogelijkheden op pad

Al ruim 60 jaar richt Kappa zich volledig op het verbeteren van het comfort en de veiligheid van motorrijders door middel van diverse bagage-oplossingen. Kappa draagt vol passie, met vele innovatieve oplossingen en kwaliteitsmaterialen bij aan een perfecte beleving voor iedere motorrijder. Of je nu lange of korte afstanden rijdt: je zal geheid bagage met je mee willen nemen. Breid je bagagemogelijkheden uit met de verschillende soorten tassen en koffers van Kappa en ga eropuit met al je benodigdheden. Kies uit een ruim assortiment met motorrugtassen, zadeltassen of roltassen voor nagenoeg iedere type motor.

Het streven naar continue verbetering

Het merk heeft volle toewijding aan het ontwikkelen van producten met passie en aandacht voor detail. Om ervoor te zorgen dat er continu waardevolle informatie wordt aangeleverd om de producten te verbeteren, test en analyseert K•LAB de producten van Kappa tot het uiterste. Zij stellen voortdurend nieuwe oplossingen voor en zorgen voor verbetering, heroverweging en dat het merk innoverend is en blijft.

Ontvang bij ons de beste service

Het merk Kappa biedt diverse bagage-oplossingen die een uitkomst bieden voor jouw motorrit. Met een tank- of zadeltas van dit innoverende merk ben je verzekerd van topkwaliteit en een uitstekende oplossing om extra bagage mee te nemen. Wij ontvangen je graag in onze winkel in Nieuwkuijk waar ons gespecialiseerd personeel meer informatie geeft over het merk en het assortiment. Daarnaast is het ook mogelijk om motorkleding en -accessoires online te kopen. Wanneer je voor 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden en rekenen we bij bestellingen boven de €50,- geen verzendkosten. Neem telefonisch contact met ons op via 073 200 80 20 of per mail via klantenservice@chromeburner.com en wij beantwoorden jouw vragen.