1 product

per pagina
LOOKWELL REEF MOTORBROEK Sale
43 80 219

1 product

per pagina

Lookwell – Meer dan het uiterlijk alleen

Lookwell, dat is opgericht in 1974, is een bedrijf dat begrijpt dat motorhelden echte beroemdheden zijn. De criteria veiligheid en zekerheid staan bovenaan in hun selectie van de motorpakken en accessoires, maar het bedrijf ziet de elementen stijl en mode nooit over het hoofd. Dat is de reden waarom Lookwell als een bedrijf wordt beschouwd dat motorrijders helpt veilig te blijven en tegelijkertijd er stijlvol uit te zien tijdens hun rit. Hoewel de meeste mensen Lookwell kennen vanwege hun stijlvolle kleding, blijft de belangrijkste zorg van de onderneming de veiligheid van de motorrijder. Dat is de reden dat het zich richt zich op de kwaliteit van hun producten en innovatieve veiligheidsvoorzieningen erin verwerken. Lookwell staat bekend om het gebruik van slimmere stoffen en materialen die de motorrijder droog en geventileerd kunnen houden, onder welke extreme condities dan ook.

Merkvisie – Suiting Up for Safety

Het is moeilijk te geloven dat het uiterlijk en stijl een secundaire zorg voor de ontwerpers en ingenieurs van Lookwell zijn. De visie van het bedrijf is om maximale veiligheid te garanderen door middel van effectievere kostuums en kleding. Dat bereiken ze door de hoge materiaalkwaliteit én door technologieën die het comfortniveau van de motorrijders versterken, waardoor de kans op menselijke fouten verkleint. Enkele van de belangrijkste factoren die de prestaties en de kwaliteit van de Lookwell motoruitrusting en -kleding garanderen, zijn:

Standaard Gecertificeerd - De veiligheidskleding van Lookwell voldoet aan de strengste industriële normen waaronder ECE, de Europese veiligheidsnorm.

Beste Materiaal - Van slijtvast leer tot de hoogste kwaliteit Teslon, Lookwell kiest altijd het beste materiaal bij de productie van het aanbod van wereldklasse motorkleding.

Technologie - Lookwell heeft verschillende technologieën ontwikkeld, zoals een volledig instelbaar controlesysteem voor de luchtstroom, dat in kleding wordt toegepast om maximaal comfort te bieden tijdens een rit.

Veiligheids stiksels - De unieke techniek van veiligheidstiksels maakt de kleding betrouwbaarder en sterker bij ongevallen.

Partnerschap - Om de kwaliteit van hun producten te verbeteren, is Lookwell een samenwerkingsverband aangegaan met een aantal reuzen in andere markten. Deze partners zijn onder meer stoffabrikant Schoeller Zwitserland, 3M Scotchlite Reflectives en Knox voor het hoge impact beschermingssysteem.

Dus, als je nog geen geschikt pak voor de racetrack hebt gevonden, kun je het misschien vinden bij Lookwell. Het bedrijf streeft naar een kleine productlijn, eenvoudig, maar tegelijkertijd verrassend gevarieerd.