Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren
NL

Pinlock is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van anti-condens vizieren zodat je zicht onder alle weersomstandigheden goed blijft. Vele grote helmfabrikanten verkopen helmen inclusief het Pinlock vizier als extra. Zodra het kouder weer wordt, ervaar je veel voordelen aan de producten van dit merk. Rij niet langer met een beslagen vizier en zorg dat je veilig de weg op kunt. De vizieren van Pinlock zijn uitgevonden door Derek Arnold. Hij ondervond het probleem van beslagen vizieren aan den lijve en wilde hier een oplossing voor bedenken. Zijn idee is uitgegroeid tot het bekende Pinlock systeem dat we vandaag de dag kennen.

De voordelen van een vizier van Pinlock

Veel motorrijders zullen wel kunnen meepraten over irritante ervaringen met een beslagen vizier. Een vizier van Pinlock biedt hierop de perfecte oplossing. Dit vizier is namelijk flexibel en kan aan de binnenkant van het helmvizier geplaats worden. Hierdoor ontstaat een soort van dubbelglas idee waardoor het temperatuurverschil tussen binnen- en buitenkant niet te groot wordt. Dit zorgt ervoor dat het vizier niet meer beslaat tijdens het motorrijden. In het assortiment van Pinlock vind je drie vizieren met drie verschillende prestatieniveaus. Het assortiment begint bij de Pinlock 30, Pinlock 70 en Pinlock 120 vizieren. Het cijfer geeft het niveau van de mistvrije ruimte aan die de vizieren bieden om te acclimatiseren aan temperatuurverschillen. Dit zorgt ervoor dat de helmschilden niet beslaan.

Passend op diverse merken

De vizieren van Pinlock worden vaak meegeleverd wanneer je een nieuwe helm koopt. Echter is het ook mogelijk om deze vizieren los te kopen. Pinlock heeft haar producten zo ontwikkelt dat ze op helmen van diverse merken passen. Zo kun je onder andere een vizier bestellen voor een helm van:

AGV

HJC

Nexx

Schuberth

Scorpion

Shark

Kies een vizier en bestel deze online

In de webshop van ChromeBurner vind je diverse vizieren. Bekijk het hele assortiment en gebruik de filters om een vizier te vinden dat op jouw helm past. Als je voor 17:00 uur een vizier besteld, versturen wij deze dezelfde dag nog. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Nieuwkuijk. Hier voorziet ons personeel je graag van vakkundig advies. Heb jij nog vragen die je graag telefonisch stelt? Je bereikt ons via 073 200 80 20. Ook kun je een e-mail sturen naar klantenservice@chromeburner.com.

Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren