16 producten

per pagina

16 producten

per pagina

RAM Mounts

Het bedrijf RAM mounts werd geïntroduceerd in 1995, en is nu de marktleider voor rugged en veelzijdige bevestigingssystemen. Er zijn niet alleen RAM Mounts voor telefoons, maar ook tablets, camera’s, navigatiesystemen, radio’s en meer! RAM is bekend door hun gepatenteerde systeem dat gemakkelijk te bevestigen en verstellen is. RAM heeft nu meer dan 360 medewerkers en gebruikt duurzame high-end materialen om hun bevestigingssystemen te produceren.

Welke RAM Mount moet ik kopen?

De kwaliteit van de RAM mounts wordt mogelijk gemaakt door het gepatenteerde design. Ze staan bekend om hun duurzaamheid.

RAM Mounts in-house testing

Vanaf 2009 heeft RAM zijn eigen testcentrum. Vanwege deze faciliteit kan RAM zijn eigen producten testen onder barre omstandigheden zodat ze hoge kwaliteit kunnen garanderen aan alle klanten.

Waarom koop je motorspullen bij ChromeBurner?

Wanneer je je motorgear bij ChromeBurner koopt, profiteer je van onze unieke diensten. Wij versturen onze producten wereldwijd en snel: als je op tijd bestelt, versturen wij het product dezelfde dag nog, zodat je zo snel mogelijk van je motorkleding kunt genieten! Heeft u nog twijfels? Neem gerust contact met ons op voor al je vragen! Ons team staat klaar om je te helpen de juiste motorspullen te vinden!