Producten 1-36 van 97

Pagina
per pagina
ROOF Bamboo Pure Mat Sand Jet Helm
149 90 349
ROOF Bamboo Pure Mat Khaki Jet Helm
149 90 349
ROOF Bamboo Zwart Glossy Jet Helm
149 90 349
ROOF RO200 Mat Zwart Integraalhelm
199 90 429
ROOF Bamboo Zwart Mat Jet Helm
174 50 349

Producten 1-36 van 97

Pagina
per pagina

Waarom kiezen voor een ROOF motorhelm?

Na de oprichting in 1993 duurde het niet lang voordat ROOF een van de meest vertrouwde namen in de helmindustrie was. Het Franse bedrijf is opgericht door een van de meest briljante geesten in de motorwereld: Claude Morin. Morin, een voormalig piloot, is de eerste persoon die composietmaterialen gebruikte om een motorchassis te creëren. Hij gebruikte zijn creativiteit, kennis en innovatieve ideeën bij het ontwerp van de ROOF Boxer, een van de meest baanbrekende helmen die ooit is ontworpen. De Boxer, een helm die het voordeel van de vrijheid van een open gezicht combineert met een bescherming voor het volledige gezicht, maakte het bedrijf één van de toonaangevende helmfabrikanten.

Ontdek de revolutionaire technische concepten van ROOF

ROOF onderscheidt zich voornamelijk door de creatie van revolutionaire technische concepten, het gebruik van originele en vernieuwende materialen, designhelmen met originele vormen, vernieuwde designs en aangepaste productieprocessen. Door de focus te leggen op deze factoren weet het merk ROOF hun filosofie, “wees voorloper, stel je voor, vind uit en ontwikkel helmen die je morgen zult dragen”, tot leven te roepen. De reputatie van het merk werd verhoogd door de release van de Boxer. Deze viel vooral op dankzij het 180° draaiende kinstuk. 20 jaar na de release van de Boxer houdt ROOF nog steeds de revolutie gaande door de geboorte van de Boxxer Carbon.

Andere kenmerkende producten van ROOF

Andere sterke producten die een bijdrage hebben geleverd aan de internationale bekendheid van het merk ROOF zijn de Rebel, Diversion, Racer, Sphair, Panther en Bamboo. De Rebel beschikt over een volledig ronde gezichtsbescherming die zorgt voor uitzonderlijke beschermende kwaliteiten. De Diversion staat bekend om het opmerkelijke comfort en de fantastische geluiddemping. De Racer beschikt over een groot gezichtsveld en is ontzettend licht. De Sphair werd in 2006 geïntroduceerd en was daarmee de eerste helm ooit met een verwisselbaar anti-vervuilingsmasker met een geleide positionering. De ROOF Panther combineert technologie met aerodynamica en stijl. En zoals de naam al wel een beetje verklapt is de Bamboo de enige helm ter wereld die volledig uit natuurlijk bamboevezel bestaat.

Ontdek onze collectie

In onze collectie heb je keuze uit diverse artikelen van ROOF en diverse andere merken zoals Dainese en Midland. Zo kun je kiezen voor helmen uit verschillende collecties zoals de Boxer, Desmo, Boxxer Carbon-collectie, Cooper Mono en Voyager. Ook heb je keuze uit diverse vizieren. Kom lang in onze winkel in Nieuwkuijk en bekijk de volledige collectie. Ons professionele personeel gaat graag samen met je op zoek naar de perfecte pasvorm. Ook kun je eenvoudig producten uit de ROOF collectie online bestellen. Doe dit voor 17:00 uur en wij verzenden jouw aanwinst dezelfde dag nog. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 073 200 80 20 of klantenservice@chromeburner.com.