24 producten

per pagina

24 producten

per pagina

Wat kan VROOAM doen voor mijn motor en uitrusting?

Met passie voor powersporten en jarenlange ervaring, is het doel van VROOAM het overtreffen van de verwachtingen van rijders en chauffeurs. Door powersporten naar een hoger niveau te tillen met technisch hoogstaande smeermiddelen, weten zij dat de prestatie van het voertuig te allen tijde belangrijk is. VROOAM biedt smeerproducten voor de motorsport, het karten en de autosport aan. VROOAM is een jong, dynamisch bedrijf dat in Nederland gevestigd is. Het merk is opgericht door professionele ingenieurs met jarenlange ervaring in de smeermiddelenindustrie. Inmiddels hebben zij zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van smeermiddel voor de powersporten maar ook voor de marine industrie.

De verschillende producten van VROOAM

VROOAM beschikt over een assortiment met diverse producten. Kies bijvoorbeeld voor de producten uit de VR50 serie. In deze serie vind je een reeks met motoroliën voor motorfietsen. Deze wordt gemaakt van een synthetische ester blend en is geschikt voor lucht- en watergekoelde viertaktmotoren. Ook kun je kiezen voor een power wax, kettingreiniger of multifunctioneel smeermiddel. De producten van VROOAM zijn perfect voor onderhoud, verzorging en bescherming. Niet alleen zorgen ze voor het losmaken, smeren en reinigen van ontoegankelijke mechanismen, ze beschermen ook de metalen oppervlakken tegen corrosie en vocht. Perfect wanneer jij zo lang mogelijk met jouw motor wilt doen. Onderhoud is tenslotte ontzettend belangrijk.

Bekijk het assortiment met schoonmaakproducten

Ben jij benieuwd naar de verschillende producten van VROOAM? Je bent van harte welkom in onze winkel in Nieuwkuijk om de collectie met schoonmaakproducten te bekijken. Laat je hier adviseren door een van onze deskundige medewerkers. Ook in onze webshop heb je een overzicht met alle producten. Heb je gevonden wat je nodig hebt? Plaats dan voor 17:00 uur een bestelling en wij verzenden jouw aanwinst dezelfde dag nog. Bij bestellingen vanaf €50,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Heb je vragen over onze motorhelmen, motorkleding of accessoires? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 200 80 20 of te mailen naar klantenservice@chromeburner.com.