Nexx X-Com 2

Niet op voorraad
  • Bereik: 1.6km
  • Waterdichtheid : Geen
  • Verbindingsopties: Bluetooth 4.1
  • Groepsconferentie: 8 rijders Bluetooth
  • Gratis verzending vanaf €50,- | 30 dagen retourneren
  • Op werkdagen vóór 22:00u besteld, dezelfde dag verzonden
  • De beste prijzen | Met onze laagste prijsgarantie
omschrijving

De Nexx X-Com 2 past perfect in een Nexx X.Vilitur en is voor die helm het ideale Bluetooth communicatiesysteem. Het controlepaneel past perfect in de zijkant van deze helmen en hierdoor steekt hij niet uit zoals bij universele systemen wel het geval is. Hierdoor heb je minder last van windruis en is de kans dat de boel afbreekt ook een stuk kleiner! De X-Com 2 biedt verder alles wat je nodig hebt: maak verbinding met je telefoon, verbind hem met je Bluetooth MP3 speler om muziek te luisteren of koppel hem aan je Bluetooth motornavigatie zoals een TomTom Rider of Garmin Zumo. Met een bereik van tot 1600m meter hoef je niet bang te zijn je motorvrienden uit het oog (oor?) te verliezen. Met de X-Com 2 kun je met 8 man tegelijk in conference intercom modus, of met 3 man met daarbij 1 iemand die via de telefoon inbelt. De X-Com 2 heeft ook een ingebouwde FM radio met geheugen voor 10 vooringestelde zenders.

Let op! Het X-COM 2 communicatiesysteem past op de Nexx X.Vilitur / Viliby / Vilijord helm.

extra informatie
Merk Nexx
Is on Sale Nee
Model X-Com
Verbindingsopties Bluetooth 4.1
Waterdichtheid Geen
Geschikt voor X.Viliby, X.Vilijord, X.VILITUR
Groepsconferentie 8 rijders Bluetooth
Bereik 1.6km
Voice commands Nee
Extra informatie FM Radio, Te combineren met andere merken
maattabel
reviews
Sluiten
U plaatst een review over: Nexx X-Com 2
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

faq

Kan deze communicatieset ook communiceren met die van een ander merk?

Veel moderne communicatiesystemen maken gebruik van een universeel Bluetooth-protocol, waardoor ze verbinding kunnen maken met andere merken. Het is echter belangrijk op te merken dat de interoperabiliteit vaak beperkt is tot een enkel toestel van een ander merk. Houd hier rekening mee als je merkoverschrijdende compatibiliteit overweegt.

Past dit communicatiesysteem in mijn helm?

Wij bieden universele en merkspecifieke communicatiesystemen voor motorrijders. Universele systemen passen op verschillende helmen, terwijl merkspecifieke systemen naadloos integreren met specifieke helmen. Kijk op het tabblad "Aanvullende informatie" bij elk product voor meer informatie over compatibiliteit.

Wat zit er allemaal in de doos?

Bij elk communicatiesysteem zitten alle benodigde componenten voor het installeren in de doos. Denk dan aan klemmetjes, plakstrips, klittenbandjes en andere zaken. Bij een Duo-set zit alles dubbel in de doos.

Wat is de meerwaarde van een duur systeem ten opzichte van een goedkopere?

Een communicatieset biedt in essentie de mogelijkheid om te communiceren met een ander apparaat, dan wel je navigatie, je mobiel of een andere rijder. De prijs van deze communicatiesets zit onder andere in het design, de bouwkwaliteit maar dus vooral ook in de verbindingsmogelijkheden. Wanneer je alleen muziek wilt luisteren hoef je dus zeker niet het topmodel te nemen waar je tot 15 personen kan communiceren.