AdventureAdventure

ADVENTURE / TOURING

Adventure/Touring rijders zijn vaak op zoek naar comfort, degelijkheid en veelzijdigheid. Stel nu dat je op zoek bent naar een nieuwe jas. Een belangrijk punt hierbij is vaak waterdichtheid: je wilt immers niet in de problemen komen als je plotseling door een regenbui wordt overvallen als je ver van huis bent. De meeste van onze Adventure/Touring jassen zijn voorzien van een waterdicht membraan. Deze kan bijvoorbeeld vast aangebracht zijn (zoals een gelamineerd Gore-Tex membraan) of juist uitneembaar, zodat de jas heel veelzijdig is. De pasvorm van deze jassen is doorgaans gericht op comfort en een rechtop zithouding zodat je er moeiteloos heel de dag mee doorkomt.

Comfort

Ook bij helmen is het comfortniveau van groot belang. Voor de Adventure/Touring rijders hebben wij een aanbod samengesteld van helmen die het leven in het zadel nog net iets mooier maken. Denk dan aan de aanwezigheid van een geïntegreerd zonnevizier, voorbereiding voor een Bluetooth communicatiesysteem en een goede geluidsisolatie. 

Stevigheid/bescherming

Voor de Adventure rijders hebben we een groot aanbod met stevige laarzen die ook offroad hun mannetje staan. Voor de Touring rijders hebben we laarzen die hoog scoren op draag- en loopcomfort. Waterdichtheid is ook voor laarzen een groot goed!

Waterdichtheid

Bij de handschoenen is het lastiger om ze echt op te delen op basis van rijstijlen. Onze Adventure/Touring handschoenen hebben echter wel een paar eigenschappen gemeen: ze zijn comfortabel, bieden uitstekende bescherming en afhankelijk van de constructie, zijn ze perfect voor lange afstanden of het serieuze Adventure-werk!

ADVENTURE / TOURING HELMEN