Chopper / Retro StyleChopper / Retro Style

CHOPPER / RETRO

Een lege weg, de wind in het gezicht en een brullend motorblok tussen je benen; dit is motorrijden in zijn puurste vorm! Het geluid van de op- en neergaande zuigers die de uitlaatgassen naar buiten persen is waar jij voor leeft. Het zorgt er voor dat je kunt relaxen, bezinnen of juist kunt focussen op dat ene ding: motorrijden. Jij houdt het graag simpel, maar ook stijlvol. Jij bent niet van de felle kleuren of ingewikkelde patroontjes. Een tijdloos leren jack, een jethelm en een beschermende spijkerbroek is alles wat je nodig hebt. En terecht! Als jij je hier helemaal in herkent, bekijk dan hier onze selectie Chopper/Retro producten!

 

Looks

Een klassieke look met een leren jack op de motor is iets wat het altijd goed doet wat betreft looks. Het is natuurlijk geweldig als het gehele plaatje compleet is met een passende outfit op jouw motor. Want hé zeg nou zelf, een leren racepak ziet er gek uit op een scrambler of een Harley Davidson. Geen zorgen, want bij ons krijg je de veiligheid die je wilt in je motorkleding gecombineerd met de looks die bij jouw stijl past.


Bescherming

De bescherming in de motorkleding in deze categorie is top! Jassen, broeken en laarzen zijn allemaal uitgevoerd met je de protectie op de juiste delen van het lichaam. Daarnaast zijn er materialen gebruikt die slijtvast, comfortabel en toch modieus zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kevlar, dyneema of leer. Veel jassen en broeken zijn ook uit te breiden met extra protectie mocht je dat willen.

 

Chopper Retro

Een lege weg, de wind in het gezicht en een brullend motorblok tussen je benen; dit is motorrijden in zijn puurste vorm! Het geluid van de op- en neergaande zuigers die de uitlaatgassen naar buiten persen is waar jij voor leeft. Het zorgt er voor dat je kunt relaxen, bezinnen of juist kunt focussen op dat ene ding: motorrijden. Jij houdt het graag simpel, maar ook stijlvol. Jij bent niet van de felle kleuren of ingewikkelde patroontjes. Een tijdloos leren jack, een pothelm en een beschermende spijkerbroek is alles wat je nodig hebt. En terecht! Als jij je hier helemaal in herkent, bekijk dan hier onze selectie Chopper/Retro producten!

 

Chopper / RetroChopper / Retro

CHOPPER / RETRO JASSEN