Gratis verzending vanaf €50,-
NL

URBAN / STREET

Motorrijden is veel meer dan een manier om jezelf te verplaatsen. Het is een levensstijl, een hobby, een passie. Jij en je motor zijn één als je in de stad tussen de gefrustreerde automobilisten door schiet of als je gewoon voor de lol een leuke route in de buurt aan het rijden bent. Veiligheid is hierbij belangrijk, maar moet wel samen gaan met je persoonlijke stijl. Wij snappen dat helemaal! Je wilt dat je motoruitrusting past bij jouw imago en je motor en niet in de weg zit als je door de stad loopt, op een terrasje zit of op het werk bent. Het liefst moet dit allemaal tegelijkertijd kunnen zonder concessies te doen aan veiligheid. Wij hebben een grote collectie die daar naadloos op aansluit. Denk dan aan sportieve of casual textiele jassen, motorjeans and sneakers en stijlvolle handschoenen en helmen. Bekijk hier onze selectie aan Urban/Street producten!

HELMEN

Onze selectie van Urban / street helmen behoort tot onze grootste categorie. Veel verschillende rijders identificeren zich als een straatrijder. Hoe groot en divers deze groep ook is, we weten dat één ding zeker: Onze helmen zijn stijlvol, functioneel, veelzijdig en bovenal beschermend!

Handschoenen

De belangrijkste focus van straathandschoenen ligt op het beschermen van een rijder tegen harde wegdekken. Traditioneel zijn deze handschoenen gemaakt van leer maar dat is niet langer de enige optie. Er is een verscheidenheid aan materialen en opties om uit te kiezen, we zijn er van overtuigd dat er altijd een is die bij jouw stijl past!

JASSEN

Motorrijden is niet alleen een manier van vervoer, het is een manier van leven! Jij en je motor zijn één, als het gaat om de stadsjungle te doorkruisen of je gewoon voor de lol door de straten scheurt. Veilig zijn is belangrijk, maar het mag je stijl niet schaden.

Urban / Street

De Urban/Street categorie is erg breed. Motorrijders uit allerlei verschillende hoeken zullen zich tot deze categorie kunnen rekenen en iedereen heeft zo zijn eigen uitleg voor wat het betekent om een urban- of streetrijder te zijn. Als gevolg hiervan lopen de producten in deze categorie behoorlijk uiteen, zowel qua stijl als qua functionaliteit. Er is echter wel een gemene deler: ze zijn stijlvol, functioneel, veelzijdig en beschermend. En dat allemaal tegelijkertijd. We hebben een grote collectie textielen en leren jassen die de urban/streetrijder zullen aanspreken. Denk hierbij aan jassen met een sportieve inborst, tot zomerjassen met meshpanelen en hoodies die er van een klein afstandje helemaal niet uitzien als een motorjas. Er zijn zo veel opties beschikbaar dat het bijna onmogelijk is dat je niets zult vinden! Wat voor soort jas je ook kiest, ze zijn allemaal slijtvast en (te) voorzien van beschermende delen. Bij het kiezen van een broek wordt het al iets eenvoudiger; het grootste deel van de broeken in deze categorie zijn van textiel of van spijkerstof, uiteraard dan gevoerd met een slijtvaste vezel als bijvoorbeeld Kevlar® of Cordura. De textiele broeken in deze categorie zijn iets sportiever van snit dan de broeken in de Adventure/Touring categorie en de spijkerbroeken zijn ideaal voor naar het werk of een andere sociale gelegenheid en als je geen zin hebt om je steeds om te moeten kleden. In de categorie handschoenen kom je handschoenen tegen met een lange en met een korte schacht, uiteenlopend van zomer tot winter modellen. Gebruik de filters op onze website om de selectie te verkleinen om zo een aanbod perfect voor jou te krijgen! Binnen deze categorie lopen ook de soorten laarzen en schoenen behoorlijk uiteen: van sportieve laarzen tot beschermende sneakers en alles daartussenin. Uiteindelijk is jouw persoonlijke stijl de doorslaggevende factor!

URBAN / STREET JASSEN

Gratis verzending vanaf €50,-