Urban motorcyclistUrban motorcyclist

URBAN / STREET

Motorrijden is veel meer dan een manier om jezelf te verplaatsen. Het is een levensstijl, een hobby, een passie. Jij en je motor zijn één als je in de stad tussen de gefrustreerde automobilisten door schiet of als je gewoon voor de lol een leuke route in de buurt aan het rijden bent. Veiligheid is hierbij belangrijk, maar moet wel samen gaan met je persoonlijke stijl. Wij snappen dat helemaal! Je wilt dat je motoruitrusting past bij jouw imago en je motor en niet in de weg zit als je door de stad loopt, op een terrasje zit of op het werk bent. Het liefst moet dit allemaal tegelijkertijd kunnen zonder concessies te doen aan veiligheid. Wij hebben een grote collectie die daar naadloos op aansluit. Denk dan aan sportieve of casual textiele jassen, motorjeans and sneakers en stijlvolle handschoenen en helmen. Bekijk hier onze selectie aan Urban/Street producten!

 

Wat is Urban / Street motorkleding?

Urban/ Street motorkleding is een breed begrip, en dat komt ook omdat veel motorrijders zich aangesproken voelen als zijnde Street motorrijder. Volkomen logisch natuurlijk, we rijden immers allemaal op de straat. Waar wij de categorie op baseren is voornamelijk hoe verhoudt deze kleding zich tot ‘normale’ kleding die men draagt. In feite is het casual uitziende kleding voorzien van de laatste technologieën wat betreft bescherming en veiligheid!


Vind jouw nieuwe outfit!

Gebruik de filters op de website om producten te tonen die passen bij de wensen die je hebt bij het vinden van nieuwe motorkleding in jouw stijl. Wil je laarzen of juist sneakers, rij je het hele jaar door of alleen in de zomer, wat is je lievelingskleur, heb je een favoriet merk? Laat ons je helpen om jouw nieuwe outfit te maken!
 

Urban / StreetUrban / Street

URBAN/ STREET JASSEN