SPONSORING

Is motorsport het belangrijkste in jouw leven? Bulk jij van het talent en denk je dat jij het helemaal gaat maken op het hoogste niveau? Dan ben je op het juiste adres!

Wij vinden motorsport fantastisch en zijn daarom een aantal sponsoringen aangegaan met absolute toppers op twee wielen. Wij zijn dan ook trots om een onderdeel te mogen (en kunnen) zijn van iemands ‘road to success’. We vinden het belangrijk, bij de mensen die we hierin ondersteunen, dat zij passie hebben voor hun sport, de juiste ambities en een leuke persoonlijkheid hebben waar we graag mee samenwerken.

Mirjam Pol

Wij ondersteunen we Mirjam met haar rally’s. In 2018 zijn we de samenwerking met haar aangegaan. Los van haar geweldig positieve persoonlijkheid, zijn haar motivatie, ambities, doorzettingsvermogen en prestaties doorslaggevend voor het aangaan van een sponsorschap. Ieder jaar is het weer een genot om Mirjam in actie te zien tijdens de Dakar!

ChromeBurner RAC41

Sinds 2021 is het Franse Honda-team officieel ChromeBurner RAC41 Honda geworden, naar aanleiding van onze steun aan het team in het WK Endurance. In dit kampioenschap doet het team mee aan 24-uurs races en heeft tot nu toe indrukwekkende resultaten behaald. Het is ontzettend tof om ze te zien racen!

Daniek van Loon

Ook steunen we Daniek, een opkomend racetalent. Sinds 2021 racet ze in competitieverband en ondanks dat alles nieuw was in dat eerste jaar, heeft ze meteen goede resultaten geboekt. Een veelbelovend talent voor de toekomst dus! Deze dame heeft dan ook grote ambities. Ze wil graag de eerste vrouwelijke kampioen worden in de Yamaha/KicXstart R125 cup. Dat doel steunen wij graag!

Thije Ligtermoed

En natuurlijk hebben we ook oog voor toekomstig racetalent. De aanstaande MotoGP kampioen Thije kan op onze steun rekenen. Deze snelle kerel wil binnen een aantal jaar geselecteerd worden voor de Red Bull Rookies Cup en hier hebben we het volste vertrouwen in!