Gratis verzending vanaf €50,-
NL

Sponsoring

Is motorsport het belangrijkste in jouw leven? Bulk jij van het talent en denk je dat jij het helemaal gaat maken op het hoogste niveau? Dan ben je op het juiste adres!

Wij vinden motorsport fantastisch en zijn daarom een aantal sponsoringen aangegaan met absolute toppers op twee wielen. Wij zijn dan ook trots om een onderdeel te mogen (en kunnen) zijn van iemands ‘road to success’. We vinden het belangrijk, bij de mensen die we hierin ondersteunen, dat zij passie hebben voor hun sport, de juiste ambities en een leuke persoonlijkheid hebben waar we graag mee samenwerken.

Wayne Tessels

En dit is ook zo bij Wayne Tessels. ChromeBurner en Wayne gaan ‘way back’. In 2015 zijn we begonnen als zijn persoonlijke sponsor, om vervolgens sponsor van zijn team te worden en ons logo over de hele zijkant van de circuitmotoren te zien. Tot op de dag van vandaag zijn we trotse sponsor van Wayne!

Mirjam Pol

Ook ondersteunen we Mirjam met haar rally’s. In 2018 zijn we de samenwerking met haar aangegaan. Los van haar geweldig positieve persoonlijkheid, zijn haar motivatie, ambities, doorzettingsvermogen en prestaties doorslaggevend voor het aangaan van een sponsorschap. Ieder jaar is het weer een genot om Mirjam in actie te zien tijdens de Dakar!

Thije Ligtermoed & Jur Wattel

En natuurlijk hebben we ook oog voor toekomstig racetalent. De aanstaande MotoGP kampioenen Thije en Jur kunnen op onze steun rekenen. Deze twee snelle kerels willen binnen een aantal jaar worden geselecteerd voor de Red Bull Rookies Cup en hier hebben we het volste vertrouwen in!

Sponsoring aanvragen

Ben je geïnteresseerd geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen voor jouw weg naar de top? Dat snappen we! Op het gebied van sponsoring maken we gebruik van een op maat gemaakt voorstel, afhankelijk van jouw prestaties en ambities natuurlijk.

Door ons een voorstel aan te leveren met daarin jouw perspectief op een eventuele sponsoring, kunnen wij dit naast onze belangen leggen en uiteindelijk kijken hoe we samen tot een mooie samenwerking kunnen komen.

We kunnen wel alvast enkele opties geven, die je kunt meenemen in jouw voorstel:

  • ChromeBurner bestickering op motorfiets

  • ChromeBurner bestickering op helm

  • Social media posts met link/tag naar ChromeBurner

  • Banners bij events

  • Het helpen opzetten en verspreiden van winacties

  • Deelname aan het maken van content (zoals bijvoorbeeld promo video’s)

Wil je ons een voorstel sturen of heb je nog vragen, voel je vrij om contact met ons op te nemen door een mail te sturen naar marketing@chromeburner.com of bel naar +31 73 200 80 20. En wie weet zitten wij binnenkort rond de tafel om jouw sponsoring te bespreken!

Voor elk van deze aspecten hebben wij een uniek aanbod beschikbaar. Neem snel een kijkje bij het programma waar jij jezelf in kunt vinden en wellicht zien wij elkaar snel om kennis te maken!

Gratis verzending vanaf €50,-