Sponsoring

Is motorsport het belangrijkste in jouw leven? Bulk jij van het talent en denk je dat jij het helemaal gaat maken op het hoogste niveau? Dan ben je op het juiste adres!

Wij vinden motorsport fantastisch en zijn daarom een aantal sponsoringen aangegaan met absolute toppers op twee wielen. Wij zijn dan ook trots om een onderdeel te mogen (en kunnen) zijn van iemands ‘road to success’. We vinden het belangrijk, bij de mensen die we hierin ondersteunen, dat zij passie hebben voor hun sport, de juiste ambities en een leuke persoonlijkheid hebben waar we graag mee samenwerken.

 

Onze talenten

 


Wayne Tessels


En dit is ook zo bij Wayne Tessels. ChromeBurner en Wayne gaan ‘way back’. In 2015 zijn we begonnen als zijn persoonlijke sponsor, om vervolgens sponsor van zijn team te worden en ons logo over de hele zijkant van de circuitmotoren te zien. Tot op de dag van vandaag zijn we trotse sponsor van Wayne!

Mirjam Pol


Ook ondersteunen we Mirjam met haar rally’s. In 2018 zijn we de samenwerking met haar aangegaan. Los van haar geweldig positieve persoonlijkheid, zijn haar motivatie, ambities, doorzettingsvermogen en prestaties doorslaggevend voor het aangaan van een sponsorschap. Ieder jaar is het weer een genot om Mirjam in actie te zien tijdens de Dakar!

Thije Ligtermoed


En natuurlijk hebben we ook oog voor toekomstig racetalent. De aanstaande MotoGP kampioen Thije kan op onze steun rekenen. Deze snelle kerel wil binnen een aantal jaar geselecteerd worden voor de Red Bull Rookies Cup en hier hebben we het volste vertrouwen in!