Sena 20S Evo Dual Bluetooth Communicatiesysteem

- +

 • Gratis verzending vanaf €50,- | 30 dagen retourneren
 • Vóór 22:00u besteld, dezelfde dag verzonden mits bij ons op voorraad
 • De beste prijzen | Met onze laagste prijsgarantie
 •   4.5 op Google
omschrijving

Sena 20S Evo Bluetooth Headset Dual

De Sena 20S EVO is de volgende generatie van de originele 20S, met een vernieuwd ontwerp en verbeterde intercom functionaliteit. De 20S EVO is ontworpen met een vaste haaienvin antenne in tegenstelling tot zijn voorganger die een opklapbare antenne had. Dit slanke nieuwe antenne ontwerp verbetert de intercom stabiliteit en beveiligt zelfs de intercom afstand. De updates aan de hardware zorgen voor een nog robuustere algemene performance updates.De Sena 20S is een van de 's werelds beste  Bluetooth communicatie kits. Blijf in contact met maximaal 8 rij-maatjes dankzij de Groep Intercom functie. Met de 20S kun je tot 2,0 km afstand met elkaar overbruggen.

Audio is in kristalhelder door de HD speakers dit zijn meegeleverd met de Sena 20s. De Advanced Noise Control functie zorgt ervoor dat omgevingsgeluid niet interfereert met inkomende en uitgaande audio. Een van de belangrijkste kenmerken die Sena tot de beste keuze op de markt maakt, is het Universele Intercom Protocol. Hierdoor kan de Sena kit gekoppeld worden aan Bluetooth communicatiesystemen van verschillende merken. Als jij en een paar vrienden Sena headsets hebben, maar een van je vrienden niet, geen zorgen! Hij kan nog steeds deelnemen aan het gesprek omdat het Universele Intercom protocol het mogelijk maakt om tot 1 niet-Sena headset op te nemen in de groepschat. De bediening van de Sena 20S is verbazingwekkend eenvoudig: de nieuwe gebruikersinterface maakt zelfs handsfree spraakopdrachten mogelijk voor volledige controle. Koppel de 20S aan uw Android of iPhone met de Sena app en krijg eenvoudig toegang tot de apparaatinstellingen, updates en de Quick Guide. U kunt ook uw telefoon verbinden met de Sena voor gemakkelijk handsfree bellen.

Is de Sena 20s Evo niet het communicatiesysteem waar u naar op zoek bent? Geen zorgen, we hebben nog veel meer Sena communicatiesystemen in onze collectie.

Let op: dit product is een dual communicatie kit. Ook verkrijgbaar in een enkele kit!Sena Spider ST1 Specs 

 • Mesh intercom technology 
 • Multi channel communication
 • supports up to 8 riders

Bluetooth 

 • Bluetooth 4.1 
 • headset profile (HSP)
 • Hand-Free profile (HFP) 

Audio 

 • Noise Cancellation: Advanced Noise Control
 • COdec: built-in SBC Codec

Batterij

 • gesprekstijd  tot 13 uur
 • oplaadtijd: tot 2.5 uur
extra informatie
Merk Sena
Is on Sale Nee
Model 20S Evo
maattabel
reviews
Sluiten
U plaatst een review over: Sena 20S Evo Dual Bluetooth Communicatiesysteem
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

faq

Kan deze communicatieset ook communiceren met die van een ander merk?

Veel moderne communicatiesystemen maken gebruik van een universeel Bluetooth-protocol, waardoor ze verbinding kunnen maken met andere merken. Het is echter belangrijk op te merken dat de interoperabiliteit vaak beperkt is tot een enkel toestel van een ander merk. Houd hier rekening mee als je merkoverschrijdende compatibiliteit overweegt.

Past dit communicatiesysteem in mijn helm?

Wij bieden universele en merkspecifieke communicatiesystemen voor motorrijders. Universele systemen passen op verschillende helmen, terwijl merkspecifieke systemen naadloos integreren met specifieke helmen. Kijk op het tabblad "Aanvullende informatie" bij elk product voor meer informatie over compatibiliteit.

Wat zit er allemaal in de doos?

Bij elk communicatiesysteem zitten alle benodigde componenten voor het installeren in de doos. Denk dan aan klemmetjes, plakstrips, klittenbandjes en andere zaken. Bij een Duo-set zit alles dubbel in de doos.

Wat is de meerwaarde van een duur systeem ten opzichte van een goedkopere?

Een communicatieset biedt in essentie de mogelijkheid om te communiceren met een ander apparaat, dan wel je navigatie, je mobiel of een andere rijder. De prijs van deze communicatiesets zit onder andere in het design, de bouwkwaliteit maar dus vooral ook in de verbindingsmogelijkheden. Wanneer je alleen muziek wilt luisteren hoef je dus zeker niet het topmodel te nemen waar je tot 15 personen kan communiceren.