• Gratis verzending

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 17:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

TOMTOM RIDER 550 PREMIUM PACK

De snelste TomTom Rider tot nu toe, met Wi-Fi!

Normale prijs: € 499,00

€ 445,00

Normale prijs: € 499,00

€ 445,00

De TomTom Rider 550 Premium Pack is nieuw voor 2018. De nieuwe quad-core processor zorgt ervoor dat de 550 2x sneller is dan zijn voorganger en maar liefst 5x sneller opstart. Met Wi-Fi kun je updates binnen halen en met behulp van de TomTom MyDrive software kun je routes downloaden en creëren. Met Lifetime wereldwijde kaarten biedt de Rider 550 je de ultieme vrijheid. Je kunt hem via Bluetooth met je communicatiesysteem verbinden voor aanwijzingen, muziek en zelfs bellen.
Omschrijving

Details

TOMTOM RIDER 550 PREMIUM PACK

Nieuw voor 2018! De TomTom Rider 550 is een GPS navigatiesysteem, specifiek ontwikkeld voor gebruik op de motor. Dankzij de wereldwijde kaarten kun je gaan en staan waar je maar wilt! In vergelijking met de Rider 450 heeft de 550 een aantal nieuwe features. De 550 is uitgerust met Wi-Fi compatibiliteit zodat je geen PC meer nodig hebt om updates binnen te halen. De 550 kan ook overweg met Siri en Google Now voor spraakbesturing. De nieuwe quad-core processor zorgt voor een twee maal snellere gebruikservaring en de 550 start tot wel 5 maal sneller op dan zijn voorganger.

Download kant-en-klare routes of creëer ze zelf, met behulp van de TomTom MyDrive software. Er zijn meer dan 450 specifieke Bike Points of Interest om in je route op te nemen en ook TripAdvisor kan je helpen bij het plannen van je route. Naast de oneindige mogelijkheden wat betreft het plannen van uw reis is er ook gedacht aan de praktische zaken. Dit uit zich in een stukje technologie waardoor u zowel met winter- als met zomerhandschoenen het navigatiesysteem kunt bedienen. De Rider 450 kan gekoppeld worden aan uw Bluetooth communicatiesysteem zodat de ogen gefocust kunnen blijven op de weg. Daarnaast worden ook verkeersonveilige situaties, gevaarlijke bochten en opstoppingen vooraf met u gecommuniceerd zodat u beter kunt anticiperen op de situatie die komen gaat.

Met de universele RAM-montagekit zal deze navigatie altijd een juiste plek op uw motor vinden. Verder kunt u door de ingebouwde speakers de Rider 450 ook in de auto gebruiken.

Met het Premium Pack krijg je een aantal extra’s. Hiermee kunt u nog beter voorbereid de weg op door middel van een stevige beschermhoes, auto montagekit, 12V aansluiting en een antidiefstal kit voor de motor.

Eigenschappen

 • GPS:GPS navigatie
 • Motor:Specifiek ontworpen voor motorrijders
 • Waterdicht:IPX7 weersbestendig
 • Extra:Wi-Fi, nieuwe quad-core processor
 • Extra:Plan en download routes met TomTom MyDrive
 • Kaarten:Lifetime wereldwijde kaarten
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk TomTom
Kleur Zwart
Subkleuren Grijs
Reviews