Black Friday

Bereid je voor..!

24/11/2022 tot en met 27/11/2022

Er komt weer een nieuwe editie van Black Friday, dus houd deze pagina goed in de gaten. Als je niet wilt wachten, dan hebben we voor jou elke maand nieuwe aanbiedingen. Wil je weten welke? Kijk dan op onze kortingscode pagina voor de huidige deals.

Bekijk onze Black Friday deals nu!

Profiteer vanaf 25 november bij ChromeBurner van krankzinnige deals op specifieke producten en geweldige kortingen op gehele merken! Welk type motorrijder jij ook bent, er zit altijd wel een deal voor jou tussen!

Deze deals lopen van 25 tot en met 28 november. Houd deze pagina goed in de gaten, want in de aanloop naar de 25ste zullen we hier alle deals bekend maken. Dus grijp je kans voordat ze weg zijn!

Conquer your deals now!

Heb jij je zinnen al ergens op gezet of wacht je nog op de perfecte deal? Tot vrijdag zullen we iedere dag nieuwe acties onthullen, zodat je volgas kunt shoppen vanaf de 25ste! Bij een deel van de acties wordt de korting al direct in de prijs verwerkt, maar bij andere deals is een aparte kortingscode nodig. Let dus goed op bij het uitchecken dat je de juiste kortingscode toevoegt.

Producten die al in de uitverkoop zijn, doen niet mee met de Black Friday deals, tenzij anders is aangegeven. En wil je al direct profiteren van je aankopen? Onze showroom is het gehele weekend geopend, zodat je gelijk met je nieuwe aanwinst de motor op kunt stappen!