Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Shark

Producten 1 tot 20 van totaal 110

per pagina

Producten 1 tot 20 van totaal 110

per pagina

Shark - Stijlvolle Veiligheidsuitrusting

Shark is het Franse merk voor motorhelmen en accessoires dat motorrijders al 25 jaar bedient. Het bedrijf is opgericht door een team van zeer ervaren en gedreven racers die een gat in de markt zagen voor praktische helmen met hoge prestaties en hoge kwaliteit voor stadsrijders en professionele motorrijders. Het bedrijf staat niet alleen bekend vanwege de kwaliteit van hun product, maar ook vanwege de innovatie die het door de jaren heen de helmindustrie heeft gebracht.

Shark is het eerste bedrijf dat XRC koolstof gebruikte voor helmproductie. Vandaag de dag, zijn al hun helmen gemaakt van RSR2 koolstof, het revolutionaire lichtgewicht materiaal dat ook een ongelooflijke duurzaamheid en veiligheid biedt. Met een exclusieve focus op de professionele race- en motorsport, heeft Shark voor tal van bekende namen veiligheidshelmen gemaakt, waaronder voor Raymond Roche, Cyril Despres, Scott Reading, Roy Corser en Oliver Jacque, om een paar te noemen.

Merkvisie – Innovatie op elk gebied

Terwijl veel helmfabrikanten opscheppen over hun inzet voor technologische vooruitgang en innovatie, heeft geen enkel bedrijf dit bewezen zoals Shark. Het bedrijf heeft als doel om te innoveren en een revolutie te weeg te brengen in elk aspect van de helmproductie. De baanbrekende SHARKtooth-technologie is een van de belangrijkste voorbeelden van de manier waarop Shark innovatie in deze industrie voortzet. SHARKtooth is een draadloos apparaat dat dienst doet als telefoon, intercom, mp3-speler en ook als GPS voor de motorrijder. Bijna alle Shark helmen worden geleverd met een ingebouwde ruimte waar dit apparaat in past.

Shark helmen zijn ontworpen om te presteren en te beschermen, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Om de veiligheid van het product te garanderen, gebruikt het bedrijf de meest geavanceerde veiligheidstesttechnologie. Deze technologie is beschikbaar in de eigen productiefaciliteiten van Shark. Het bedrijf heeft een aparte Racing Division productlijn die twee belangrijkste series omvat. Deze producten bieden het beste van de technologie en de prestaties van Shark, zowel op het vlak van veiligheid als comfort. Het bedrijf heeft de visie om hetzelfde niveau van kwaliteit naar alle soorten motorrijders te brengen. Daarom kan je dezelfde stevigheid en veiligheid vinden in alle andere productlijnen. Kortom, het is niet verkeerd om te zeggen dat het bedrijf met succes de visie heeft gevolgd om een grote verscheidenheid aan kwaliteitshelmen te creëren, die allemaal voldoen aan de specifieke eisen van de verschillende motorrijders. Als je iets anders dan een generieke helm nodig hebt, zal je de perfecte helm bij Shark vinden.