Momodesign

Dit jaar introduceren wij een aantal nieuwe merken in ons assortiment. Eén van deze merken is het Italiaanse merk Momodesign. In dit blog lichten wij het merk en een aantal producten uit, dus lees snel verder!

Over Momodesign

Het merk Momodesign is een Italiaans merk dat is gevestigd in Milaan. Zij hebben internationale bekendheid gekregen om de iconische jethelm, en om de herkenbare stijl die is gekoppeld aan het designconcept. Ze onderscheiden zich door te anticiperen op markttrends en het verspreiden van het Italiaanse design over de hele wereld. Het Italiaanse Momodesign is geboren in 1981 en heeft zich kunnen ontwikkelen tot lifestyle-merk.

Momodesign is sterk verbonden aan haar Italiaanse roots, maar blijft tegelijkertijd innovatief. Het merk heeft een sterke identiteit en een eigen filosofie. De kernwaarden zijn onveranderd gebleven en vormen een permanent aandachtspunt van de strategie die de president van het bedrijf Marco Cattaneo wilde implementeren. Oorspronkelijk was zijn idee om Momodesign te maken tot een bedrijf dat het interieur van een auto zou ontwikkelen. Maar gelukkig werd het een technisch en innovatief merk dat verbonden is met de Italiaanse cultuur en stijl en dat een identiteit uitstraalt dat niet op de markt bestaat.

Momodesign is niet alleen gespecialiseerd in motorschoenen en helmen, maar ook in brillen, tassen, elektronica, enzovoort. 

Fighter Classic Jethelm

Onze collectie van Momodesign bestaat voor nu nog uit helmen en schoenen. Eén van deze producten is de Iconische FGTR-Jethelm. Met deze helm heeft Momodesign, ook buiten de motorsector, internationale erkenning gekregen. 

Deze helm is een uitstekende optie als je opzoek bent naar een Jethelm die er ook nog eens goed uit ziet. De FGTR biedt ultieme vrijheid en geeft je een stijlvolle look. Deze jethelm is gemaakt van polycarbonaat en is ECE 22.05 goedgekeurd. De Fighter heeft heeft een micrometische sluiting, waardoor je 'm gemakkelijk op en af kunt zetten. De binnenvoering is uitneembaar en uitwasbaar, zodat je altijd fris rond kunt rijden. Maar wat de FGTR echt onderscheidt van andere jethelmen is de details. De FGTR heeft een verstelbaar extern vizier in optische klasse met carbon support, een handgestikte leren rand en aerodynamische wangkussens.

Ben je nog op zoek naar een jethelm voor op je scooter, nu de helmplicht per 1 januari 2023 is ingegaan? Dan is de FGTR van Momodesign een echte aanrader!

Is deze roze kleur iets te opvallend voor jou? Naast deze roze versie bieden wij ook nog andere kleuren helmen van Momodesign aan. Ben je benieuwd geworden hiernaar? Klik dan op onderstaande knop en kies jouw ideale jethelm!

Firegun-3 

Naast helmen, bieden wij ook motorschoenen van Momodesign aan. Deze zijn ontworpen in samenwerking met TCX, zodat de schoenen het beste van twee werelden hebben: de technische snufjes van TCX en het design van Momodesign. 

Deze schoenen hebben een casual design en zouden zo aangezien kunnen worden voor 'normale' schoenen. De Firegun-3 schoenen vallen op door het eigentijds en sportief design. Deze schoen is door Momodesign ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften en stijl voor de urban/street motorrijder die op zoek is naar veelzijdigheid, loopvrijheid en comfort voor dagelijks gebruik. De Firegun-3 WP schoen is gemaakt van textiel en is ideaal voor gebruik tussen de seizoenen in en voor de zomer. Ook beschikt deze schoen over een waterdicht membraan, waardoor je voeten droog blijven als het begint te regenen of wanneer je door plassen water rijdt. Ben je juist op zoek naar een luchtig model schoenen voor in de zomer? Dan is er ook de Firegun-3 Air met mesh panelen, die zorgen voor voldoende ventilatie en frisse voeten.

Belangrijk aan schoenen voor motorrijders is de bescherming. Deze Momodesign schoen heeft teen, hiel en enkel bescherming wat hem extra veilig maakt. Naast de Firegun-3 bieden wij ook nog andere schoenen aan van Momodesign. Ben je benieuwd geworden naar onze collectie schoenen van Momodesign? Klik dan op onderstaande knop en kies jouw schoenen uit!