Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Swipe to the left

Blog

Scorpion EXO-R1 Air Fabio replica

4 days ago

Wij hebben hem al een tijdje in de collectie, maar de resultaten van Fabio Quartararo geven reden genoeg om deze helm extra aandacht te geven!

Mirjam Pol schuift deelname Dakar door naar 2022

9 days ago

Mirjam Pol heeft afgelopen jaar de beste notering in haar Dakar-carrière weten te noteren. Toch heeft ze heeft het besluit genomen om de 2021 editie aan haar voorbij te laten gaan en haar deelname aan de Dakar door te schuiven naar 2022… Waarom? Je leest het in hier, in een bericht van Mirjam zelf!

Wat is een goede houding op de motor?

14 days ago

Onze ambassadeur Dennis Batterink vertelt in deze blog hoe hij een fijne houding voor hem aan heeft geleerd voor op de motor. Hij is namelijk al een aantal jaar te vinden op het circuit en deelt met ons zijn leerproces. Kneedowns lijken dan wel de heilige graal, maar is dat iets waar je naar moet streven? Je leest het hier!

Terugblik: 24 heures Moto Le Mans

16 days ago

Afgelopen weekend was het eindelijk zover, de eerste race na lang wachten. Op het programma: de 24 heures op Le Mans! De race zou alleen onfortuinlijk eindigen voor RAC41 ChromeBurner...

RAC41 ChromeBurner is een feit!

19 days ago

De komende twee seizoenen zal ChromeBurner hoofdsponsor zijn van het Franse RAC41 raceteam!

Wayne Tessels: 24H Le Mans 2020

22 days ago

Aankomend weekend gaat Wayne Tessels na lang wachten eindelijk weer de baan op voor de 24 Uur van Le Mans!

De Maistoertocht 2020

23 days ago

16 augustus was het dan eindelijk zover: De Maistoertocht 2020!

Read More Posted in: Events

Goededoelrit 2020

23 days ago

De 2019 editie was een daverend succes en daarom reden genoeg om samen met de Goededoelrit er op 26 september 2020 weer een leuke dag van te maken! Meedoen? Lees dan snel verder!

Read More Posted in: Events

Get ready for your next adventure!

1 month ago

Ben jij al klaar voor je beste avontuur ooit? Wat je avontuur ook gaat zijn, jij bent degene die hem gaat maken en wij gaan je daar natuurlijk bij helpen! Lees alles over Adventure kleding in deze blog!

Friends of ChromeBurner!

1 month ago

Op 3 oktober gaan we samen met jou het seizoen groots afsluiten!

Read More Posted in: Events

MV Wintelre - Maistoertocht 2020

2 months ago

Een ultiem gevoel van vrijheid, flink vermogen onder je kont, lekker door de bochten scheuren en gezellig samen er op uit om te toeren. Al meer dan 50 jaar brengt MV Wintelre motor enthousiastelingen bij elkaar voor mooie tochten en een goed gezelschap. In de maand augustus heeft MV Wintelre twee mooie toertochten gepland, waar jij bij kan zijn! Lees snel verder voor meer informatie.

Read More Posted in: Events

HDC-N tourrit juli 2020

2 months ago

Afgelopen weekend hebben wij de HDC-N mogen ontvangen in Nieuwkuijk. Een mooie dag met goed weer en een hoop gezelligheid. Lees snel verder en krijg een impressie van de dag!

Read More Posted in: Events

Thije Ligtermoed pakt eerste overwinning van 2020

2 months ago

Thije wist afgelopen weekend een mooi resultaat te boeken in de eerste race van het seizoen! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Communicatiesystemen: kiezen en installeren

2 months ago

Een communicatiesysteem op je helm is een grote toevoeging aan het motorrijden. Communiceer tijdens een rit met vrienden, neem telefoontjes aan tijdens het rijden, ontvang instructies van je navigatiesysteem of luister onderweg gewoon lekker naar je favoriete muziek. Waar je het systeem ook voor gebruikt, de keuze is ondertussen reuze.

De geschiedenis van de motorhelm

3 months ago

Sommige industrieën lijken zich met de snelheid van het licht te blijven ontwikkelen. Denk eens aan het grote verschil tussen de Commodore 64 computer uit 1982 en de smartphone die nu in je broekzak zit. Of neem nu de autoindustrie!