Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Swipe to the left

Blog

Communicatiesystemen: kiezen en installeren

4 days ago

Een communicatiesysteem op je helm is een grote toevoeging aan het motorrijden. Communiceer tijdens een rit met vrienden, neem telefoontjes aan tijdens het rijden, ontvang instructies van je navigatiesysteem of luister onderweg gewoon lekker naar je favoriete muziek. Waar je het systeem ook voor gebruikt, de keuze is ondertussen reuze.

De geschiedenis van de motorhelm

21 days ago

Sommige industrieën lijken zich met de snelheid van het licht te blijven ontwikkelen. Denk eens aan het grote verschil tussen de Commodore 64 computer uit 1982 en de smartphone die nu in je broekzak zit. Of neem nu de autoindustrie!

Motorcoureur in Corona tijd: Wayne Tessels

1 month ago

In deze blog krijg je een update over Wayne Tessels. De coureur heeft niet stil gezeten tijdens de Coronatijd. Lees snel verder!

Onze zomerkleding selectie

1 month ago

Motorrijders, het blijft een apart volk. Zodra de eerste zonnestralen de aarde raken, zijn we ready om met onze motoren de zomer tegemoet te rijden. Nu de zomer daadwerkelijk voor de deur staat kunnen we niets anders zeggen dan ‘It’s time to ride!’.

Motorcoureur in Coronatijd: Mirjam Pol

2 months ago

In deze blog lees je alles over topsporter Mirjam Pol en haar ervaringen en bezigheden tijdens de periode waarin het Coronavirus de rode draad vormt in de samenleving.

Hoe lang gaat een motorhelm mee?

3 months ago

Hoewel er op een helm geen ‘Tenminste houdbaar tot’ - sticker staat, kennen motorhelmen wel degelijk een maximale houdbaarheid. Natuurlijk is dit ook deels afhankelijk van het gebruik van de helm, maar dat een helm een eeuwigheid mee zou gaan is een fabel. De gemiddelde levensduur van een helm is 5 tot 7 jaar, voordat deze aan vervanging toe is.

Tips voor een veilige rit op twee wielen - Bax Verkeersopleidingen

3 months ago

Bax Verkeersopleidingen is al een hele poos onze partner. Zij geven jou al motorrijder een paar handige tips om zo veilig mogelijk deel te nemen aan het verkeer!

Read More Posted in: News

Nieuwe collectie preview: Touring

3 months ago

Check hier een preview van onze nieuwe touring-collectie!

Nieuwe collectie preview: Casual

4 months ago

Productupdate: Nieuwe producten binnen de rijstijl casual / street!

Wayne Tessels - Endurance Racing

4 months ago

De samenwerking tussen Wayne Tessels en ChromeBurner is al een hele poos een actieve relatie. Wat in 2016 begon als een sponsordeal met het MTM Kawasaki WorldSSP600 team, liep in 2018 uit tot het Chrome- Burner Wayne’s Racing Team in diezelfde klasse. In 2019 was ChromeBurner hoofdsponsor van het SWPN team in het Duitse IDM klassement. Voor 2020 heeft Wayne de overstap gemaakt naar het endurance racen. Tijd om Wayne te spreken over zijn avonturen in het FIM-EWC kampioenschap.

Het verhaal achter: ''the donkey'', de bekendste rossi replica

4 months ago

Het verhaal achter de bekendste Rossi replica, The Donkey.

Tips voor het onderhouden van je motor

4 months ago

Als je voor het eerst wat langer op de motor gaat rijden, wil je natuurlijk goed voorbereid op weg gaan zodat je onderweg niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wat moet je dan allemaal (laten) controleren?

Maak kennis met de Motormeiden

4 months ago

Maak kennis met de leukste motormeiden van Nederland!

Maak kennis met motorclub H-DCN

4 months ago

In deze blog maak je kennis met vrienden van de show: Harley Davidson Club Nederland

Maak kennis met motorclub MVOCB

4 months ago

ChromeBurner en de MV Agusta Owners Club Benelux hebben al jaren een goede relatie met elkaar. De MVOCB stelt zich graag aan jullie voor!