Nieuw in ons assortiment: Bull-it motorjeansNieuw in ons assortiment: Bull-it motorjeans

Nieuw in ons assortiment: Bull-it motorjeans

Dit jaar introduceren wij een aantal nieuwe merken in ons assortiment. Eén van deze merken is Bull-it, een merk gespecialiseerd in motorjeans. In dit blog vertellen we je meer over het merk en lichten we een aantal producten uit.

Innovatie

Bull-it werd opgericht in 2010. Het merk specialiseerde zich in jeans voor motorrijders. Een alledaags kledingstuk, maar dan net even anders. Sinds 2011 werkt Bull-it samen met Covec™ om jeans te ontwerpen die gemaakt zijn van lichte materialen en toch de veiligheid bieden die motorrijders nodig hebben. Door de innovatieve producten die ontwikkeld zijn heeft Bull-it zichzelf binnen de motorindustrie aan de top weten te plaatsen. In 2013 bracht het motorkledingmerk als eerste ter wereld een denim motorjeans op de markt met een CE-certificering level 2. Hiermee veranderde de maatstaf op het gebied van veiligheid op de motor.

Sindsdien hebben ze zich ingezet om oplossingen te bieden op het gebied van hoogwaardige veiligheid aan Superbike teams, Flat Track teams, Long Track teams, Speedway-rijders, stuntrijders en brandweer- en politie-teams.

Nieuw in ons assortiment: Bull-it motorjeans - InnovatieNieuw in ons assortiment: Bull-it motorjeans - Innovatie
Nieuw in ons assortiment: Bull-it motorjeans - DesignNieuw in ons assortiment: Bull-it motorjeans - Design

Design

Bull-it beschermende motorkleding is ontworpen en geproduceerd met componenten van topkwaliteit. De lichtgewicht materialen die zijn gebruikt bieden een hoge mate van slijtvastheid en veiligheid, terwijl het comfort bewaard blijft. Met een Bull-it motorjeans ga je dus zorgeloos én comfortabel de weg op.

De technologische kant van de producten is inmiddels dusdanig ontwikkeld, dat Bull-it de laatste jaren meer focus heeft kunnen leggen op de persoonlijke touch. Met lichter blauw, donkerder zwart en speciale patch designs bieden de producten van Bull-it performance, comfort én stijl.

Een greep uit onze Bull-it collectie