Outfit highlight: Ladies

Motorrijden wordt vaak nog gezien als een hobby voor mannen. Niets is gelukkig minder waar en we zien dat steeds meer fabrikanten van motorkleding zorgen dat de dames onder ons steeds meer keuze hebben in het samenstellen van een outfit.

Bonnie & Katya

We kunnen de biker sisters Bonnie en Katya wel als serieus fanatieke motorrijdsters bestempelen. Katya is van het sportieve en Bonnie richt zich op de zandpaden.

Het REV'IT! Ladies Racingpak

De REV’IT! Xena 3 is een sportief en volwaardig racepak speciaal voor dames. Dit pak heeft dus een vrouwelijke pasvorm en is voorzien van de best mogelijke bescherming en helemaal klaar voor circuitgebruik, wat benadrukt wordt door de aanwezigheid van de aerodynamische hump op de rug en de elbowsliders. De REV’IT! Xena 3 handschoenen zijn uiteraard de beste match voor dit pak!

Sportieve Dameslaarzen

De Alpinestars Stella SMX-6 V2 zijn sportieve laarzen met een pasvorm speciaal voor dames waardoor ze beter geschikt zijn voor smallere voeten met een hoge wreef.

Katya's ideale helm

Een helm is natuurlijk niet per se geslachtsgebonden maar Katya vindt de Shark Race-R Pro GP heel fijn doordat deze dankzij een carbon schaal heel licht is. Daarnaast is hij qua uiterlijk natuurlijk gewoon heel gaaf dankzij de grote spoiler die rechtstreeks uit de MotoGP afkomstig is!

Bonnie's MX outfit

Bonnie gooit het over een andere boeg: voor op haar KTM EXC tweetakt kiest zij voor een MX outfit van de beste kwaliteit. Haar keuze is gevallen op de Alpinestars Techstar jersey en Racer broek. Deze set is gericht op de semi-professionele motorcrosser en je bent dus verzekerd van een goed doorontwikkeld product met een fijne pasvorm en sterke materialen.

Topmodel MX Laarzen

De Tech 10 laarzen zijn het topmodel van de Alpinestars offroadcollectie en zie je ook terug bij MXGP rijders zoals Jeffrey Herlings. Ondanks dat dit geen speciale dameslaarzen zijn, is de pasvorm erg neutraal en is dit een erg goede keuze voor de vrouwelijke crosser.

 

Een welbekende crosshelm

De Shoei VFX-WR helm is één van de premium crosshelmen op de markt en maakt de outfit van Bonnie helemaal af.

Bonnie en Katya hebben een snel groeiend Instagram-account met inspirerende content. Volg ze op Instagram: @biker_sisters

Onze motorkleding voor dames

Laat je inspireren door de beste kleding voor de motorrijdende vrouw!