Visibility on your motorcycleVisibility on your motorcycle

Outfit Highlight Ladies

Soms is het beter om dingen simpel te houden. Onze verkoopadviseur Yoli is het daar roerend mee eens en zij kiest voor een strakke zwart-witte outfit.

HJC RPHA 11

Haar absoluut favoriete helm is de HJC RPHA 11. Yoli is gek van Marvel en het verbaast ons dan ook niets dat ze voor de Punisher Marvel variant kiest, met bovenop de helm de witte skull van de anti-held prominent aanwezig.

Colorful motorcycle helmetColorful motorcycle helmet
Visibility in the darknessVisibility in the darkness

Dainese Mayfair Lady D-Dry Hoodie

De lichtgrijze Dainese Mayfair Lady D-Dry hoodie heeft een mooie pasvorm zonder dat hij te strak zit. Het gelamineerde D-Dry XT membraan zorgt ervoor dat je het in alle omstandigheden droog houdt en voor de koelere dagen is de jas voorzien van een uitneembare thermovoering. Met de Mayfair kun je daardoor het hele jaar door in stijl rijden!

John Doe Luna High Mono Jeans

De zwarte John Doe Luna High Mono jeans is niet alleen heel stijlvol maar ook heel veilig, getuige de AAA-certificering. Dankzij de high waist fit sluit hij ook tijdens het rijden nog goed aan op de onderrug en de constructie van XTM-Fiber en Stretch Denim zorgt voor een extreem hoog draagcomfort.

Macna Night-EyeMacna Night-Eye
High-vis motorcycle clothingHigh-vis motorcycle clothing

Knox Orsa OR3

Yoli draagt graag lichtgewicht handschoenen, zonder te veel aan veiligheid in te moeten boeten. De keuze is gevallen op de Knox Orsa OR3. Dankzij de combinatie van Clarino microfiber, geperforeerd leer en mesh panelen is de Orsa heel licht en ademend. De korte schacht zit niet in de weg bij de mouwen van de jas en dankzij de geavanceerde BOA-sluiting zorg je toch dat de handschoenen veilig op hun plek blijven zitten. De grote flexibele knokkelbeschermer en de dubbele sliders op de handpalm zorgen voor de nodige impactbescherming.

TCX Street 3 Lady Sneakers

Schoenen maken de vrouw, dus Yoli kiest voor een setje TCX Street 3 Lady sneakers. Deze tijdloze sneakers passen met de opvallende witte zolen en veters perfect in het zwart-witte thema! Ook functioneel gezien zijn de Street 3 een goede keuze: met onder andere verstevigingen bij de hiel en tenen en D3O bescherming op de enkels, een waterdicht membraan en een Ortholite binnenzool zijn deze sneakers net zo goed op hun plek op de motor, als lopend in de stad of op kantoor.

Macna Night-EyeMacna Night-Eye