Start Your Season

De seizoensopening op zaterdag 1 april was een groot succes! En wát hebben we ervan genoten! Een dag vol toffe activiteiten, te gekke acties en heel veel motorfanaten. Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd! In dit blog check je de highlights en aftermovie.

Activiteiten

Net als bij voorgaande events was er een Dyno aanwezig. Motorrijders die de prestaties van hun motor wilde testen konden zich hier vooraf op inschrijven. Verschillende motoren ondergingen de test, wat natuurlijk vette geluiden opleverde en daarmee ook veel bekijks van andere motorfanaten.

Naast de Dyno was er nog veel meer te zien en te doen: tijdens het event werd er live een aflevering opgenomen van de ChromeBurner MotorPodcast, Bax Opleidingen verzorgde gratis proeflessen voor mensen die nog twijfelen of motorrijden iets voor hen is, je kon je motor en helm laten wassen in onze Bike Wash en natuurlijk waren er genoeg vette motoren aanwezig om te bewonderen.

Acties

Bezoekers van ons event konden meedoen aan verschillende winacties, zoals het spijkerbroekhangen en (digitaal) racen op TT Circuit Assen. Hiermee waren te gekke prijzen te winnen. Zo won degene die het langste aan de spijkerbroek bleef hangen een Rokkertech Straight AAA motorjeans en de persoon die de snelste tijd neerzette op TT Circuit Assen won een paar Stylmartin Stealth Evo laarzen. Maar ook bij een aankoop maakte je kans op vette prijzen. De lucky bastards die de prijzen hebben gewonnen zijn op de hoogte.

Partners

Op het event waren veel van onze partners aanwezig, waaronder Mirjam Pol, Wayne Tessels, BikeLifeBrabant, Ducatilex, GearBase en DucaTim. Bezoekers konden hun vette bikes en gave gear bewonderen, maar natuurlijk ook even een praatje maken. Ook Iwan van der Valk, Joost Overzee en Arno Jaspers waren aanwezig om live een aflevering van de ChromeBurner MotorPodcast op te nemen.

Bedankt!

We willen alle bezoekers die (ondanks het mindere weer) aanwezig waren bedanken voor een fantastische dag! Wij hebben er enorm van genoten, jullie hopelijk ook. Houd onze website en socials in de gaten voor de volgende editie!

Kon je er niet bij zijn? Check dan hier de aftermovie!