MotoGPMotoGP

Win MotoGP Wereld Kampioen Fabio Quartararo’s gesigneerde vizier en helm!

Fabio Quartararo's seizoen in MotoGP is er één voor de geschiedenisboeken. Om deze geweldige prestatie te vieren, willen we Fabio feliciteren en jou de kans geven om een replica van zijn helm te winnen, met een vizier dat is gesigneerd door de man zelf! Lees meer over Fabio, zijn titelwinnende seizoen, zijn uitrusting, en hoe je kunt winnen in deze blog!

Wie is Fabio Quartararo?

Fabio Quartararo, bijgenaamd El Diablo, is de MotoGP wereldkampioen van 2021. Naast het feit dat hij pas 22 jaar oud is, is hij de eerste Fransman die de MotoGP wereldtitel wint. Hij begon met motorracen toen hij 4 jaar oud was. Hij verhuisde naar Spanje om zijn carrière in het motorracen te ontwikkelen. En toen hij in 2019 verrassend genoeg de overstap maakte naar de hoogste klasse van de sport, schokte hij de wereld met zijn uitmuntende prestaties. Hij eindigde het seizoen met zeven podiumplaatsen en de vijfde plaats in het algemeen klassement, wat hem de titel Rookie of the Year opleverde. Zijn tweede seizoen begon met back-to-back overwinningen en een derde overwinning in Barcelona. Maar zijn vorm dipte waardoor hij achtste eindigde in de eindklassering. Met de wil om zijn seizoen van 2020 te verbeteren, ging Quartararo vol gas het seizoen van 2021 in.

Fabio QuartararoFabio Quartararo
Fabio QuartararoFabio Quartararo

Hoe werd hij de 2021 Moto GP wereldkampioen?

In pas zijn derde seizoen in de MotoGP wist Fabio zijn eerste wereldtitel te pakken. Hij deed dat met vijf overwinningen en nog eens vijf podiumplaatsen gedurende het seizoen, en eindigde daarmee bovenaan in het klassement met 278 punten. Hij begon zijn seizoen sterk met achtereenvolgende eerste plaatsen in de tweede en derde Grand Prix van het seizoen. Na zijn overwinningen in de Grand Prix van Doha en in de Grand Prix van Portugal voegde hij nog een aantal overwinningen aan zijn palmares toe door als eerste te eindigen in de Italiaanse, Nederlandse en Britse Grand Prix. Na zijn opeenvolgende tweede plaatsen in San Marino en Amerika, bevond Quartararo zich in een uitstekende positie om het seizoen af te sluiten aan de top van het rijdersklassement. En nadat zijn enige concurrent, Francesco Bagnaia, uitviel in de Grand Prix van Emilia-Romagna, werd Fabio gekroond tot MotoGP kampioen van 2021. Niet alleen is hij één van de jongste wereldkampioenen in de MotoGP ooit, maar hij is ook de eerste Franse wereldkampioen in de hoogste klasse van motorracen.

Welke uitrusting gebruikt Fabio Quartararo?

Hij rijdt voor het Monster Energy Yamaha MotoGP-team en zijn motor is de Yamaha YZR-M1. Dit beest is uitgerust met een motor die meer dan 240 pk kan produceren. Naast zijn trouwe Yamaha blauwe ros, gebruikt hij top-of-the-line Alpinestars uitrusting om er zeker van te zijn dat hij de beste prestaties levert. Zijn Racing Absolute Leather pak en Tech-Air® airbagsysteem zorgen ervoor dat hij zo goed mogelijk beschermd is. Terwijl zijn Supertech R laarzen en Supertech handschoenen ervoor zorgen dat hij de beste combinatie van bescherming en gevoel met zijn motorfiets heeft. En om het af te maken gebruikt hij natuurlijk de Scorpion EXO-R1 AIR helm, met zijn eigen ontwerp erop. Jij kunt dit ontwerp en een gesigneerd vizier winnen tijdens het Black Friday weekend! Lees hieronder hoe.

Fabio MotoGPFabio MotoGP
Signed helmet of Fabio QuartararoSigned helmet of Fabio Quartararo

Hoe je Fabio Quartararo's gesigneerde vizier en een replica van zijn helm kunt winnen

Als je kans wilt maken op een replica van Fabio's helm en een door de kersverse wereldkampioen gesigneerd vizier, moet je tijdens het Black Friday weekend een bestelling plaatsen van minimaal €100 om kans te maken. En voor elke €100 die je daarbovenop uitgeeft, krijg je een extra kans om mee te doen aan de verloting. Als je bijvoorbeeld een bestelling plaatst ter waarde van meer dan €300, maak je drie keer kans op de verloting.

De winnaar wordt op 31 december bekend gemaakt. ChromeBurner's Black Friday weekend begint vrijdag 26 november om 12:00 uur en eindigt dinsdag 30 november om 12:00 uur, bestellingen in andere valuta zullen worden berekend op basis van de wisselkoers op deze data.