Visibility on your motorcycleVisibility on your motorcycle

Doorrijden in de winter

Ben jij een echte doorrijder in de winter? Dan ben je hier op de goede plek. We hebben een groot assortiment motorkleding, handschoenen en laarzen voor in de winter. Bekijk snel ons aanbod!

Jassen

Als jij een doorrijder bent in de winter moet je beschikken over een goede jas die je beschermt tegen het winterse weer. Ook dient een motorjas natuurlijk voor bescherming voor een mogelijke val. Een motorjas moet natuurlijk ook stijlvol zijn, want het maakt je motorrij outfit. Wij hebben motorjassen die bescherming bieden tegen regen door middel van een waterdicht membraan, maar ook die extra warm zijn door thermovoering. Zo kun je door blijven rijden in de winter!

Hieronder hebben wij een greep uit onze collectie motorjassen! Druk op onderstaande knop voor onze gehele collectie!

Colorful motorcycle helmetColorful motorcycle helmet
Visibility in the darknessVisibility in the darkness

Broeken

Een motorbroek is een essentieel deel van je motoroutfit. Motorbroeken bieden bescherming tegen een mogelijke val van de motor. Zoek je een broek die je kunt gebruiken tijdens de winterse dagen op de motor? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij verkopen namelijk broeken die je kunt dragen wanneer jij ervoor kiest om door te rijden tijdens de winter. Wij hebben broeken met een waterdicht membraan en met thermovoering.

Dit is ideaal voor doorrijden in de winter! Ben je benieuwd naar onze collectie? Hieronder hebben wij een greep uit onze collectie! Druk op onderstaande knop voor onze gehele collectie!