Visibility on your motorcycleVisibility on your motorcycle

Doorrijden in de winter

Ben jij een echte doorrijder in de winter? Dan ben je hier op de goede plek. We hebben een groot assortiment motorkleding, handschoenen en laarzen voor in de winter. Bekijk snel ons aanbod!

Jassen

Als jij een doorrijder bent in de winter moet je beschikken over een goede jas die je beschermt tegen het winterse weer. Ook dient een motorjas natuurlijk voor bescherming voor een mogelijke val. Een motorjas moet natuurlijk ook stijlvol zijn, want het maakt je motorrij outfit. Wij hebben motorjassen die bescherming bieden tegen regen door middel van een waterdicht membraan, maar ook die extra warm zijn door thermovoering. Zo kun je door blijven rijden in de winter!

Hieronder hebben wij een greep uit onze collectie motorjassen! Druk op onderstaande knop voor onze gehele collectie!

Colorful motorcycle helmetColorful motorcycle helmet
Visibility in the darknessVisibility in the darkness

Broeken

Een motorbroek is een essentieel deel van je motoroutfit. Motorbroeken bieden bescherming tegen een mogelijke val van de motor. Zoek je een broek die je kunt gebruiken tijdens de winterse dagen op de motor? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij verkopen namelijk broeken die je kunt dragen wanneer jij ervoor kiest om door te rijden tijdens de winter. Wij hebben broeken met een waterdicht membraan en met thermovoering.

Dit is ideaal voor doorrijden in de winter! Ben je benieuwd naar onze collectie? Hieronder hebben wij een greep uit onze collectie! Druk op onderstaande knop voor onze gehele collectie!

Handschoenen

Waar kies jij voor deze winter? Je motor stallen of rijd je ermee door? Voor de doorrijders hebben wij een ruim aanbod aan handschoenen in ons assortiment. Tijdens het motorrijden hebben de handen het soms zwaar in de winterse temperaturen. De handen zijn een belangrijk onderdeel van het lichaam tijdens het motorrijden. Je wil deze dan natuurlijk ook zo goed mogelijk beschermen tegen kou, regen en wind. Een paar comfortabele motorhandschoenen met een goede pasvorm voor jouw handen is essentieel om je motor goed te kunnen bedienen.

In ons assortiment hebben wij motorhandschoenen die verwarmd zijn, maar ook die een waterdicht membraan hebben om je handen droog te houden. Benieuwd naar alle motorhandschoenen? Hieronder hebben wij een greep uit onze collectie handschoenen voor als jij doorrijdt in de winter! Druk op onderstaande knop voor onze gehele collectie!

Macna Night-EyeMacna Night-Eye
High-vis motorcycle clothingHigh-vis motorcycle clothing

Midden en onderkleding

Wij bieden ook verschillende soorten midden en onderkleding die gedragen kan worden onder jouw motorkleding. Het dragen van midden en onderkleding houdt je warm door de extra laag die je onder je motorkleding aanbrengt. We hebben onderkleding voor onder je helm, jas, handschoenen en meer!

Bekijk hieronder een greep uit onze collectie midden en onderkleding. Druk op onderstaande knop voor onze gehele collectie!

 Regenkleding 

Motor regenkleding zorgt ervoor dat je droog blijft tijdens het motorrijden. Vooral in de winter regent het veel en is de kans groot dat je in de regen motor rijdt. Motor regenkleding is niet te vergelijken met normale regenkleding. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat de regenkleding bestand is tegen hoge snelheden.
Hieronder vind je een greep uit onze collectie motor regenkleding! Druk op onderstaande knop voor onze gehele collectie!

Macna Night-EyeMacna Night-Eye
High-vis motorcycle clothingHigh-vis motorcycle clothing

Laarzen en schoenen

Wanneer jij ervoor kiest om door te rijden in de winter, dan wil je goede bescherming en protectie tegen de regen, wind en kou. Je voeten zijn een belangrijk onderdeel tijdens het motorrijden. Het vinden van de juiste motorlaarzen of -schoenen kan lastig zijn. Al onze motorlaarzen en -schoenen zijn voorzien van bescherming om jouw voeten veilig te houden. Let erop dat er geen laarzen zijn die extra warm gevoerd zijn. Je zult dus zelf warme sokken eronder aan moeten doen. Wel hebben wij laarzen met een waterdicht membraan dat ervoor zorgt dat je voeten droog blijven.

Zo kun jij lekker door blijven rijden in de winter met optimale bescherming en comfort. Druk op onderstaande knop voor onze gehele collectie!