10 producten

per pagina
Garmin Zumo XT2 6 Inch Navigatiesysteem
529 599 99
Garmin Zumo XT Motorcycle Mount Bracket
19 99
Garmin Zumo XT Power Cable
39 99
Garmin Zumo XT
379 499
Garmin Zumo 396 LMT-S
309 399 99
Garmin Zumo 346 LMT-S
279 99 349 99
Garmin Zumo 595 LM Travel Edition
479 99 599 99

10 producten

per pagina

Garmin motornavigatiesystemen

Je rijdt een stuk rustiger én veiliger met een goede navigatie van Garmin. Laat de navigatie de snelste route voor je uitzetten of maak zelf een avontuurlijke route langs je favoriete uitkijkpunten. Dit gaat zeer eenvoudig dankzij Garmin Adventurous Routing™. Als je kiest voor een motornavigatie van Garmin, dan kies je voor een aantrekkelijk ontwerp, superieure kwaliteit en de beste prijs-prestatieverhouding die op de markt beschikbaar is.

Garmin staat voor eerlijkheid, integriteit en respect

Garmin is een van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van navigatie en GPS. De basis van het bedrijf staat op drie pijlers, namelijk eerlijkheid, integriteit en respect. Dit zie je onder andere terug in de motornavigatiesystemen die speciaal ontwikkeld zijn om aan te sluiten bij jouw passie: motorrijden. Dankzij de verbinding met de doelgroep zijn er continue ontwikkelingen op het gebied van functies, zoals Garmin Adventurous Routing™ of waarschuwingen specifiek voor motorrijders bij scherpe bochten.

Een navigatiesysteem speciaal voor de motorrijder

De premium producten van Garmin zijn vooral bedoeld om langdurig mee te gaan. Deze duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers waar de producten op gebaseerd zijn. De zūmo®-serie is speciaal ontwikkeld voor motorrijders. Zo is het IPX7 touchscreen geschikt voor gebruik onder zware weersomstandigheden zoals regen en sneeuw. Dankzij de transflectieve schermtechnologie blijft het scherm goed leesbaar in zonlicht. Ook kun je een Garmin gewoon gebruiken met je handschoenen aan. Koppel het met je communicatiesysteem om de spraakinstructies duidelijk te horen of koppel je smartphone om meldingen direct op de navigatie te ontvangen. Daarnaast is het mogelijk om je Spotify te koppelen, zodat je altijd je favoriete muziek op hebt staan. Rijd je met een groep? Stel dan de handige LiveTrack in zodat vrienden of het thuisfront je locatie kunnen volgen tijdens je rit.

Veiligheid staat voorop

Bij Garmin staat continue ontwikkeling vooral in het teken van veiligheid verhogen. Zo hebben de motornavigatiesystemen speciale functies om een motorrit zo veilig mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan:

  • Waarschuwingsfunctie voor naderende scherpe bochten, gewijzigde maximumsnelheid, schoolzones, overstekend wild en nog veel meer.
  • Vermoeidheidsfunctie bij lange ritten waarbij je geattendeerd wordt op mogelijke rustplaatsen.
  • Een digitale brandstofmeter met dynamische tankstopwaarschuwingen zodat je nooit meer zonder brandstof aan de kant staat. Hier ontvang je ook service- en onderhoudsmeldingen op.
  • Mogelijkheid voor koppeling met het Garmin bandenspanningssysteem.

Bestel via de webshop

In onze webshop vind je een uiteenlopende collectie met motornavigatiesystemen om jouw rit te navigeren. Bij bestellingen boven de €50,- rekenen wij geen verzendkosten. Bovendien verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag als je voor 17:00 uur besteld. Voor vragen over de werking van een Garmin motornavigatie bel je naar 073 200 80 20, stuur een e-mail op klantenservice@chromeburner.com of kom langs in onze winkel in Nieuwkuijk. Ook helpen we je graag met correcte plaatsing op je motor.