Producten 1-36 van 66

Pagina
per pagina
Sena Helmet Stryker Matt Black
419 599
Sena Helmet Outrush R White
209 299
Sena Helmet Stryker White
419 599
Sena RC4 4-Button Remote
79 99 83
Sena Speakers For 50S
36 77 45 96
Sena 50R Speakers
45 96
Sena HD Speakers Type C (Spider ST1)
55 96 69 95
Sena Helmet Outstar S Matt Black
199 259
Sena Helm Outride Mat Zwart
209 279

Producten 1-36 van 66

Pagina
per pagina

Wat is Sena?

Sena is een van de grootste ontwikkelaars en aanbieders ter wereld op het gebied van Bluetooth-communicatiesystemen voor motorrijders. De innovatieve Bluetooth-oplossingen van dit vooruitstrevende merk zijn een ware must-have voor iedere motorrijder, ongeacht of je een vrijetijdsrijder of forens bent. Geniet van je favoriete muziek, luister naar de instructies van je GPS, beantwoord telefoongesprekken of vertel je vrienden dat ze op moeten schieten.

Sena, hét pioniersmerk in de Bluetooth-communicatiesystemen

Al meer dan 20 jaar is Sena een van de pioniers op het gebied van technologie voor motorrijders. De communicatiesystemen worden alle ontwikkeld door motorenthousiastelingen die vanuit de eigen behoefte technologieën uitwerken om een rit te veraangenamen. Deze betrokkenheid resulteert in een continue stroom van ontwikkeling en verbetering binnen de producten van Sena. De motorrijder geniet op diens beurt van de gemakkelijke bediening, het goede geluid en de betrouwbaarheid van de uitzonderlijke systemen. Als geen ander begrijpt Sena dat je door middel van een goed werkend communicatiesysteem een heel nieuwe dimensie kan geven aan het rijden van een motor.

Innovatieve systemen en nieuw ontwikkelde functies veraangenamen de rit

De communicatiesystemen van Sena zijn toonaangevend door de uitgebreide functies en kenmerken. Zo is het mogelijk om andere merken Bluetooth-headsets te koppelen door middel van Universal Intercom Pairing. Deze unieke feature koppelt verschillende firmware met elkaar, zonder in te leveren op kwaliteit. Daarnaast zijn er uiteraard verschillende modellen beschikbaar, afhankelijk van het aantal functies of toepassingen. Bekijk bijvoorbeeld op welke afstand je verschillende communicatiesystemen wilt gebruiken wanneer je met een groep rijdt. Of met hoeveel mensen je wilt communiceren. Ongeacht de te vervullen wensen zal iedere motorrijder bij deze ontwikkelaar slagen.

Ontdek dé oplossing die perfect bij jou past

De ontwikkeling van deze systemen is gedreven door een passie voor avontuur en een obsessie met perfectie. Hierdoor geniet iedere motorrijder van extreem hoge kwaliteit. Plaats een bestelling van jouw motorcommunicatiesysteem en ontvang het in de meeste gevallen al de volgende dag thuis. Bestel je voor meer dan €50-, dan rekenen we geen verzendkosten. Ontvang je liever eerst een advies over de verschillende mogelijkheden voor jouw motorhelm? Of wil je graag weten of het communicatiesysteem van jouw keuze op voorraad is? Stel gerust je vragen of vertel ons je wensen, dan weten we precies welke Sena bij jou past. Kom langs bij onze winkel in Nieuwkuijk, bel naar 073 200 80 20 of stuur een e-mail naar klantenservice@chromeburner.com.