Producten 1-36 van 266

per pagina
Shoei GT-Air 3 Zwart Integraalhelm
539 599
Shoei Neotec 3 Zwart Systeemhelm
629 699
Shoei GT-Air 3 Wit Integraalhelm
539 599
Shoei Neotec 3 Wit Systeemhelm
629 699

Producten 1-36 van 266

per pagina

Waarom kiezen voor een Shoei helm?

Shoei is een van de populairste merken in de wereld als het gaat om motorhelmen. Al jarenlang maken zij helmen die door heel veel motorrijders op waarde worden geschat. Vandaar dat wij regelmatig te horen krijgen: ‘Eenmaal een Shoei, altijd een Shoei.’

Wat is Shoei?

Shoei is een Japans bedrijf dat al sinds de oprichting in 1954 bezig is met het maken van helmen. In eerste instantie niet eens zozeer voor motorfietsen, maar veiligheidshelmen voor bouwlieden en bergbeklimmers. Toch lieten de motorhelmen niet lang op zich wachten. Nog geen 5 jaar later werd er geraced met Shoei helmen en begon Shoei met het maken van helmen met de JIS standaard, welke toentertijd in Japan gold als veiligheidsnorm.

In de perioden daarna werd Shoei zo’n beetje de grootste helmen fabrikant ter wereld! Met afzetmarkten als Amerika en Europa kon dat ook niet uitblijven natuurlijk. Sindsdien heeft Shoei duidelijk het imago gekregen van een kwaliteitsmerk.

Waarom zou je een Shoei helm willen?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor een Shoei helm. Een daarvan is het moment waarop je een Shoei helm vast hebt. Het oogt en voelt als een premium product. Het ontdekken van een dergelijk product, maakt de ervaring nog leuker. Door te beseffen dat Shoei de eerste helm ooit heeft gemaakt met ventilatie, ga je toch anders kijken naar hoe dit gedaan is bij de huidige helm reeksen van Shoei. Dat brengt ons direct bij de tweede reden waarom je voor een Shoei helm zou moeten gaan: de vastberadenheid van een bedrijf om producten te blijven innoveren. Deze innovatie heeft ook geleid tot de productie van de eerste helm gemaakt van carbon. Vroeger was dit een ware revolutie, daar waar we dit nu normaal vinden. Maar Shoei bedacht het en voerde het uit.

Ook is Shoei een eerlijk bedrijf. De fabriek staat ook nog steeds in Japan en is niet verhuist naar een land waar de productie goedkoper zal zijn. Waarom? Shoei heeft al jaren het gedachtegoed: kwaliteit boven kwantiteit. Iedere stap binnen het productieproces wordt grondig gecontroleerd. Er is dan ook een bijzonder kleine kans dat een helm met een productiefout de fabriek verlaat!

Welke Shoei helmen zijn er?

Voor alle verschillende rijstijlen heeft Shoei ook verschillende helmen. Ieder dienen ze een ander doel die passen bij de wensen die horen bij de rijstijl. Heb jij een supersport, dan heb je meer behoefte aan een helm die aerodynamisch goed in elkaar steekt. Terwijl een crosser juist een ultralichte helm wil die hij kan gebruiken met een crossbril. De rijder die voornamelijk op de straat rijdt op een naked bike heeft juist een helm nodig die goed past bij de rechte houding die je op de motor hebt. Zit jij dagelijks op de motor of ben jij een toerrijder? Dan is een systeemhelm waarschijnlijk de beste keuze voor je. In iedere categorie heeft Shoei een passende helm!

Shoei Personal Fitting

Heb jij je oog laten vallen op een Shoei helm, maar is de vorm van je hoofd net even anders dan de pasvorm van de helm? Geen zorgen! Shoei heeft namelijk het Shoei Personal Fitting systeem. Hierbij kan de helm volledig naar de vorm van jouw hoofd gemaakt worden. Met behulp van het toevoegen en/ of veranderen van de binnenvoering zorgen we ervoor dat je nergens meer te veel ruimte over hebt of vervelende drukpunten ervaart. Interesse gekregen in het op maat laten maken van jouw Shoei helm? Bekijk dan onze Personal Fitting pagina en maak direct een afspraak met ons gecertificeerde medewerkers!

Een Shoei helm kopen bij ChromeBurner

We snappen het als je belangstelling hebt gekregen voor een helm van Shoei! Je bent dan ook bij ons aan het juist adres voor nieuwe Shoei helm. Gebruik de filters om te zien welke eigenschappen je belangrijk vindt, maak je keuze wat betreft kleur en maat en plaats vervolgens gemakkelijk je bestelling! Doe je dit voor 17:00, dan sturen wij je helm dezelfde dag nog op en kan je deze de volgende werkdag al ontvangen! Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Stuur ons dan een mail naar klantenservice@chromeburner.com of bel onze klantenservice op 073 200 80 20 en wij helpen je graag verder.