Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Shoei

Producten 1 tot 20 van totaal 138

per pagina

Producten 1 tot 20 van totaal 138

per pagina

Shoei - Erfgoed en leiderschap

Shoei, een van de meest legendarische namen in de wereld van de helmindustrie, bestaat al sinds 1959, toen het bedrijf in Japan begon met kleinschalige helmproductie en binnen een jaar gelijk een grotere fabriek liet bouwen. Vandaag de dag staat Shoei bekend als een synoniem voor veiligheid en eenvoud die kosteneffectieve producten maakt. Ondanks dit bescheiden begin, werd Shoei al snel een favoriet van professionals toen het in het midden van de jaren '60 begon met het aanbieden van volwaardige sporthelmen. In de late jaren '60 vergrootte Shoei zijn bereik naar de andere kant van de wereld en werd in Californië de Shoei Helmet Corporation opgericht. Het meest noemenswaardige moment van de geschiedenis van Shoei was echter de introductie in 1976 van de eerste koolstofvezelhelm in de wereld. Toen revolutioneerde het bedrijf letterlijk de industrie. De innovatie bleef gedurende de volgende tien jaar voortduren, en Shoei was ook de eerste fabrikant die geventileerde helmen aanbood.

Merkvisie – Innovatie voor Iedereen

Na de lancering van een heel aantal sport- en stedelijke helmen, is Shoei één van de grootste fabrikanten die aan de hele wereld leveren. Hoewel het merk zich sterk maakt voor de ontwikkeling en het gebruik van innovatieve ideeën en geavanceerde technologie, staat het ook bekend om zijn uitzonderlijke wereldwijde bereik. De wereldwijde uitbreiding van Shoei is een afspiegeling van hoe het merk kwaliteit verspreidt naar alle uithoeken van de wereld.

Het bedrijf gelooft erin om innovatie voor iedereen en overal betaalbaar te maken. Doordat het bedrijf is gewijd aan innovatie, investeert Shoei bijzonder veel tijd en geld aan onderzoek en ontwikkeling. Elke nieuwe productlijn die door het bedrijf gelanceerd wordt, komt tegemoet aan een zeer specifieke doelgroep van motorrijders en spelen met groot succes in op hun specifieke problemen. Het veiligheidsniveau van Shoei is afhankelijk van twee hoofdfactoren: stabiliteit bij hoge snelheid en de keuze van materiaal en het ontwerp van de helm. En gezien de prijs van de briljante ontwerpen van Shoei, is het niet verkeerd te veronderstellen dat Shoei een echt klantgericht bedrijf is. Tot nu toe heeft Shoei haar belofte waargemaakt en zijn we nog nooit teleurgesteld in de kwaliteit, prestaties en kosten van het merk. Dat is ook te danken aan de kwaliteit van het merk dat het is uitgegroeid tot een favoriet voor professionele racers, waaronder Edie Lawson en Wayne Gardner. Voor iedereen die denkt dat de markt te veel heeft te bieden en de keuzes nogal verwarrend zijn, blijft Shoei het merk dat we altijd aanraden als een veilige en bevredigende optie.