Producten 1-36 van 91

Pagina
per pagina
Suomy Track 1 Zwart Integraalhelm Sale
174 90 369 95
Suomy SR-GP Mat Zwart Integraalhelm Sale
319 90 669 95
Suomy Stellar Plain Wit Integraalhelm Sale
119 98 239 95
Suomy TX Pro Higher Integraalhelm Sale
249 90 529 95
Suomy Stellar Fast Stars Integraalhelm Sale
124 98 249 95

Producten 1-36 van 91

Pagina
per pagina

Het Suomy motorfietsmerk

De iconisch rode stip van het Suomy-merk heeft op ontelbare helmen gestaan in het World Superbike Championship, MotoGP en andere grote motorsport evenementen. Het merk werd in 1997 opgericht door een Italiaanse familie. De drie broers kwamen samen om op een nieuwe manier motorhelmen te maken. Umberto had een lange tijd voor Yamaha gewerkt, Valter was een motorcrosser en Maurizio een nucleair ingenieur. Ze combineerden al hun kennis om het Suomy-merk te creëren. Vanaf het begin af aan was de “red dot” een onmiskenbaar en uniek herkenningspunt op de hoofden van rijders. Het merk was agressief en levendig met hoge kwaliteitseisen. Het wordt nu globaal herkent als een kwalitatief goed product. Over de jaren heen groeide de wereldwijde erkenning voor Italiaanse mode en introduceerde Suomy nieuwe ontwerpen en slaagden zij er in de helmen niet alleen een veilig te maken, maar ook een fashion statement.

Suomy bij ChromeBurner

Hier bij ChromeBurner houden wij van merken die niet alleen hoge kwaliteit leveren maar daarnaast ook iets uniek toevoegen en Suomy slaagt hier duidelijk in. Hun interessante ontwerpen zorgen ervoor dat je altijd een unieke en sportieve look hebt, of je nu gaat racen, toeren of een klein rondje maakt in de stad. We hebben een brede selectie van hun helmen en vizieren in vele verschillende maten. Er is dus voor ieder wat wils.

Waarom Suomy kopen bij ChromeBurner?

Naast hoge kwaliteit en uniekheid houden we ook van snelle levering. Wij bieden wereldwijd snelle levering. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden. Bovendien bieden we zulke goede prijzen, dat we een laagste prijs garantie hebben. Dus door het kopen van Suomy via ons bij ChromeBurner zul je nooit teveel betalen of lang moeten wachten.

Heb je vragen over Suomy of over andere producten?

Ons klantenservice team zit vol met motor liefhebbers die klaar staan om jou te helpen! Aarzel niet om ons een berichtje te sturen of te bellen als je vragen hebt of wat advies nodig hebt. Dit kan via 073 200 80 20 of stuur een e-mail naar klantenservice@chromeburner.com.