3 producten

per pagina
TomTom Rider 550
€319 €399
TomTom Rider 550 Premium Pack
€419 €499
TomTom Carry Case Rider 40/42/400/410/420/450/500/550
€1996 €2495

3 producten

per pagina

Waarom zou je voor een TomTom navigatiesysteem kiezen?

TomTom is een Nederlandse fabrikant van navigatiesystemen en is wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van navigatietoepassingen. Naast de welbekende standaard navigatie heeft TomTom sinds kort ook een navigatie ontwikkeld die gericht is op motorrijders. Dit houdt bijvoorbeeld in dat er meer aandacht is besteed aan speciale routes en bediening. Vrijwel alles is naar wens in te stellen.

Een TomTom Rider voor het snel vinden van de juiste locatie

De TomTom Rider is een GPS navigatiesysteem dat specifiek ontwikkeld is voor gebruik op de motor. Hiermee kun je gaan en staan waar je wilt, want de wereldwijde kaarten wijzen je de snelste weg! De universele RAM-montagekit zorgt ervoor dat deze navigatie altijd bevestigd kan worden op de voor jou ideale plek. Vervolgens haal je met behulp van Wi-Fi de updates binnen en zorg je er met TomTom MyDrive software voor dat je routes download en creëert. Het biedt je dus ultieme vrijheid! Verbind de navigatie via Bluetooth met je communicatiesysteem voor aanwijzingen, muziek en zelfs om te bellen. De TomTom Rider gaat goed overweg met Siri en Google Now voor spraakbesturing.

Download eenvoudig de gewenste route

Met behulp van de TomTom MyDrive software creëer je eenvoudig jouw favoriete motorroutes of download je voor het gemak kant-en-klare routes. Er bestaan meer dan 450 specifieke Bike Points of Interests om in je route op te nemen. Zo kom je nog eens ergens! Naast de oneindige mogelijkheden om jouw reis te plannen, is er ook gedacht aan de meer praktische zaken. Zo is het bij de TomTom Rider mogelijk om zowel met winter- als met zomerhandschoenen het navigatiesysteem te bedienen. Zo hoef je niet continu jouw motorhandschoenen uit te doen wanneer je op het scherm wilt drukken. Koppel jouw Bluetooth communicatiesysteem aan de navigatie zodat je ogen gefocust blijven op de weg. Dit maakt het mogelijk om veilig en zonder al te veel afleiding jouw weg te vervolgen. Anticipeer eenvoudig op het verkeer door de TomTom Rider verkeersonveilige situaties, gevaarlijke bochten en opstoppingen met je te laten communiceren. Zo ben je op alles goed voorbereid.

Bestel jouw navigatie online of kom voor meer informatie langs in de winkel

Vertrouw op de TomTom Rider en vind altijd de best mogelijke route naar de gewenste locatie. De navigatie is waterdicht en zeer weersbestendig. Wil je graag meer over de TomTom Rider te weten komen? Kom langs in onze winkel en onze medewerkers vertellen je meer. Weet je al precies welke navigatie je wilt aanschaffen? Plaats dan eenvoudig een bestelling via de webshop. Als je voor 17:00 uur besteld, zorgen wij dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden. Bestel voor meer dan €50,- dan rekenen we geen verzendkosten. Voor meer informatie of vragen neem je contact met ons op via 073 200 80 20 of klantenservice@chromeburner.com.