Italian Riders Day


We kunnen met een tevreden gevoel zeggen dat de Italian Riders Day van 18 juni 2022 weer een groot succes was! In de blog hieronder nemen we de highlights door voor als je er niet bij kon zijn.

Italiaanse sfeer

Om de echte Italiaanse sfeer over te brengen op de bezoekers was het terrein van Chromeburner volledig aangekleed in Italiaanse stijl. Zo waren de MV Agusta Owners Club BeneluxAprilia Riders Association, een pizzabus, ijskar en een Fiat 500 koffiebar aanwezig. Hierdoor konden onze bezoekers genieten van heerlijke Italiaanse lekkernijen en was er zelfs DJ Ivo Pedazo aanwezig die de gehele dag voor een toffe sfeer heeft gezorgd! Al met al hebben wij er in ieder geval alles aan gedaan om er een super mooie dag van te maken.

Dyno

Ook was er op het terrein een dyno aanwezig. Hier kon je op afspraak kijken of jouw motor wel echt het beloofde vermogen leverde zoals het in de brochure stond. Zo kon je ook zien of al die upgrades en nieuwe performance pijp daadwerkelijk ook vermogen hebben toegevoegd. Verder waren op het terrein veel verschillende motoren aanwezig, variërend van oude Vespa’s tot aan de nieuwste MV’s. Ook waren er veel merkambassadeurs zoals LeonoorJimi en Alex aanwezig met hun motoren in de showroom!

Prijzen

Op de Italian Riders Day hadden bezoekers niet alleen geluk met het mooie weer. Ook konden bezoekers profiteren van verschillende kortingen. Zo was er 10% korting op alle Italiaanse merken, maar dat was niet alles. Je kon tijdens de dag je Italian Riders Day lot inleveren waarmee je kans maakte op één van de drie prijzen waaronder een Premier Hyper Carbon helm ter waarde van €529,-. Als tweede prijs een Freecom 4 plus duo t.w.v €449,95 en als derde prijs een cadeaubon van €100,-.

Bedankt!

We willen alle bezoekers bedanken voor deze geweldige dag. Wij hebben in ieder geval genoten en hopelijk jullie ook! Kon je er dit jaar helaas niet bij zijn? Wees niet getreurd, er komt een volgende editie aan in 2023. Houd onze socials en website in de gaten en zorg dat je er volgend jaar bij bent!