4 producten

per pagina
Bowtex Standard R CE Level AA Black
€239 €269
Bowtex Standard R SHIRT CE Level AA
€23920 €299
Bowtex® Elite CE Level AAA Black
€26320 €329
Bowtex Essential CE Level A Yellow
€13520 €169

4 producten

per pagina

Bowtex onderkleding

Wanneer je denkt aan motorkleding, denk je vaak aan dikke leren jassen of textiele jassen, maar onderkleding is ook erg belangrijk! Bowtex is gespecialiseerd in beschermende onderpakken voor motorrijders. Vaak wordt deze onderkleding vergeten, maar het kan een uitkomst zijn bij veel kleding! De Bowtex producten worden gemaakt van 55% kevlar, zodat je veilig de weg op kunt.

Welke Bowtex kleding moet ik kopen?

De onderkleding van Bowtex is erg licht en dus makkelijk te dragen onder een motorbroek of spijkerbroek. Zo hoef je niet van kleding te wisselen wanneer je aankomt op je bestemming.

Bowtex is de juiste keuze voor iedereen

Alle Bowtex producten zijn unisex en comfortabel om te dragen in zowel de winter als zomer. Deze onderkleding focust op de delen die het meest te verduren krijgen bij een crash, zoals knieën, heupen, ellebogen en schouders.

Waarom koop je motorspullen bij ChromeBurner?

Wanneer je motorspullen koopt bij ChromeBurner, profiteer je van onze unieke service. Wij versturen onze producten wereldwijd en snel: als je op tijd besteld, wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Zo kan je zo snel mogelijk genieten van je nieuwe motorgear. Daarnaast hebben wij een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaald. Twijfel je over welke producten het beste bij je passen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze specialisten staan klaar om je verder te helpen!

Kijk ook eens bij onze andere populaire merken: Alpinestars kleding | Dainese kleding | Spidi kleding | REV'IT!