Producten 1-36 van 434

per pagina

Producten 1-36 van 434

per pagina

Nolan helmen

Al sinds 1972 fabriceert Nolan motorhelmen in hun eigen fabriek in Italië. De ingenieurs van Nolan zitten bepaald niet stil en dit uit zich in innovatieve producten. Zo was Nolan de eerste fabrikant van Europa met een integraalhelm in hun assortiment en kwamen ze in 1998 als eerste fabrikant ter wereld met een systeemhelm op de markt. Nolan staat ook bekend om hun bijzonder modulaire helmen, ooit begonnen met de N43 Air. Bij deze helmen kan onder andere het kinstuk worden verwijderd, dit terwijl de helm mét kinstuk wel gewoon als integraalhelm is goedgekeurd! ChromeBurner heeft het grootste Nolan assortiment van Nederland dus voor een Nolan helm zit je hier goed!

Ontdek ons assortiment Nolan helmen

Nolan positioneert zich in het midden van de markt. Met een hun productgamma uiteenlopend van jethelmen tot systeemhelmen integraalhelmen tot modulaire helmen is er volop keuze. Een belangrijke eigenschap van veel Nolan helmen is dat ze voorbereid zijn voor een N-com Bluetooth communicatiesysteem. Nolan was hier een van de eerste merken mee en deze systemen integreren bijna naadloos in de helm.

Heb je vragen over Nolan helmen?

Met zo’n groot aanbod kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Onze klantenservice zit voor je klaar om je vragen over Nolan helmen te beantwoorden. Je kunt ze bereiken op 073 200 80 20 en via klantenservice@chromeburner.com. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Nieuwkuijk, waar onze verkoopadviseurs voor je klaarstaan!