Code in clipboard!

MOTORBEURS
KORTING

De Motorbeurskorting is voorbij. Tot volgend jaar!

Meest populaire categorieën

Faq

Levering
 1. Vanwege de grote volumes die postdiensten ervaren tijdens deze periode, is het mogelijk dat de levering van pakketten vertraging oploopt. Als je vragen hebt over de levertijd van je pakket, kun je het beste contact opnemen met de postdienst. Helaas kunnen wij deze niet voor je inzien.
 2. We raden je aan FedEx te selecteren als verzendoptie als je je bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen.
 3. Voor klanten uit Canada en Australië raden we aan om altijd FedEx te gebruiken.
 4. Met trots bieden we wereldwijde levering van motorkleding aan! Ons klantenbestand strekt zich uit over Nederland, Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en nog veel meer landen. Mocht je vragen hebben over levering naar jouw land, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons toegewijde supportteam. Zij helpen je graag!
Showroom

Elk product op onze website is ook beschikbaar in onze showroom in Nieuwkuijk. Een prima ritje vanaf Den Bosch, Tilburg, Breda of Eindhoven. We nodigen je graag uit om langs te komen voor persoonlijk advies, het passen van producten en een heerlijk kopje koffie!


ChromeBurner
Touwslager 10
5253 RK Nieuwkuijk
Nederland

Annuleringsbeleid en voorraad
 1. De voorraad op onze website is live en up-to-date. Als een artikel is gemarkeerd als ‘niet op voorraad’, kunnen we het helaas niet op verzoek bestellen.
 2. We werken niet met reserveringen. We raden je aan om op tijd te bestellen, omdat artikelen snel uitverkocht kunnen zijn.
Merken

Bij ChromeBurner zijn we er trots op dat we een zorgvuldig samengestelde selectie van topmerken in motorkleding aanbieden, met de hand uitgekozen door ons team van toegewijde enthousiastelingen. Dat we kwaliteit belangrijk vinden, is terug te zien in onze grootse voorraad met producten van toonaangevende merken zoals Shark helmen, Shoei helmen, een divers aanbod van Dainese pakken, Alpinestars, XPD laarzen, Klim, AGV helmen, de begeerde line-up van Scorpion helmen, en nog veel meer uitzonderlijke merken.

Retourneren en terugbetalingen
 1. Houd er rekening mee dat de retourkosten voor je eigen rekening zijn. Producten kunnen binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Je kunt ervoor kiezen om je geld terug te ontvangen, of om het product te ruilen voor een andere maat, kleur of een ander product tegen een vergelijkbare prijs.
  • Zorg ervoor dat alle items intact zijn, inclusief onderdelen als vizierstickers, labels en de originele verpakking. We accepteren een retourzending alleen als deze precies zo is verpakt als bij ontvangst.
  • Stuur een ingevuld retourformulier mee. Deze informatie is cruciaal voor het verwerken van terugbetalingen.
  • Plaats de verpakkingsdoos of -zak in een verzenddoos. Verzend de producten nooit zonder deze extra beschermlaag om een veilig transport te garanderen. Schrijf RETOUR op de verzenddoos.
  • Verstuur het pakket via de postdienst van jouw voorkeur naar het volgende adres:

   ChromeBurner returns
   Touwslager 10
   5253 RK Nieuwkuijk
   Nederland
  • Let op: Als de trackingsinformatie aangeeft dat het pakket aangekomen is, moeten wij deze nog verwerken. Wees gerust, we zullen deze procedure zo snel mogelijk afhandelen.
  • Als je om een omruiling hebt gevraagd, wordt de track & trace-code verzonden vanaf het moment dat het omgeruilde product ons magazijn verlaat. Houd er rekening mee dat het omruilen langer kan duren door extreme drukte. Het heeft geen zin om ons vragen te stellen over de status van een retourzending. Zodra je retourzending is ontvangen, krijg je automatisch bericht.
Importkosten en belastingen

Als je een bestelling plaatst vanuit buiten Europa, kunnen er invoerrechten van toepassing zijn. Informeer bij je plaatselijke autoriteiten welke tarieven eventueel van toepassing zijn op je bestelling.

*Korting scorpion VX-16 Evo Air Soul

De Scorpion VX-16 Evo Air Soul Matt Black-Orange Offroad Helmet is uitgesloten.