[How does this image relate to h1?][How does this image relate to h1?]

Motor verzekeren: waar moet je beginnen?

Heb je net een nieuwe motor gekocht? Dan is het verzekeren van de motor een belangrijke tweede stap. Zelfs wanneer je jouw motor nog even in de schuur laat staan, ben je verplicht om een verzekering te hebben voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Maar waar moet je precies beginnen en waar moet je op letten bij het afsluiten van een motorverzekering? Wij bespreken het in deze blog!

11 juli 2023

Gemakkelijk motorverzekeringen vergelijken

Er zijn diverse verzekeringsmogelijkheden en daarom is het allereerst goed om te weten wat jouw opties zijn. Om hierachter te komen, vergelijk je via de website van Combimotors.nl gemakkelijk motorverzekeringen. Dit doe je door enkele gegevens in te voeren, zoals het kenteken van de motor, het aantal schadevrije jaren en de dagwaarde van de motor. Op basis hiervan worden de motorverzekeringen berekent. Zo ben je er altijd zeker van dat je de meest passende en voordeligste opties te zien krijgt. Combi Motors Verzekeringen vergelijkt meer dan 140 mogelijke motorverzekeringen op premie en voorwaarden en toont vervolgens overzichtelijk jouw mogelijkheden. Het enige dat vervolgens aan jou is, is het selecteren van de beste optie voor jou!

gemakkelijk motorverzekeringen vergelijkengemakkelijk motorverzekeringen vergelijken

Bron: Combi Motors Verzekeringen

Hoe kies ik de beste motorverzekering?

Ook al worden de mogelijke verzekeringen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet, kunnen er alsnog vragen zijn over het selecteren van de beste optie. Waar moet je bijvoorbeeld op letten en waar dien je rekening mee te houden? Je kunt er uiteraard voor kiezen om voor de goedkoopste optie te gaan. Denk er echter goed over na of deze verzekering wel alles dekt dat je zou willen. Ondanks de prijzen die soms zwaar meewegen in het besluit, blijft de dekking het belangrijkste aspect van de verzekering. Denk daarom allereerst goed na over de gewenste dekking. Zo kun je ervoor kiezen om alleen WA verzekeringen te vergelijken of juist alleen de All Risk motorverzekeringen. Vervolgens kijk je naar de premies. Hoe hoger de premie, hoe lager het eigen risico. Het is hierbij dan ook van belang om het eigen risico van de motorverzekering te overwegen. Andere belangrijke factoren zijn de dagwaarde van de motor en het eigen risico als de motor gestolen wordt. 

hoe kies ik de beste motorverzekeringhoe kies ik de beste motorverzekering

Bron: Combi Motors Verzekeringen

Verzekering afsluiten via Combi Motors

Wellicht ben je op basis van bovenstaande punten tot de juiste motorverzekering gekomen. Ook het afsluiten van de motorverzekering kan vervolgens gemakkelijk via Combi Motors Verzekeringen. Je selecteert de gewenste optie, maakt daarna makkelijk en snel een offerte aan en vervolgens krijg je de mogelijkheid de motorverzekering daadwerkelijk af te sluiten. Kortom, een fluitje van een cent! Wil je liever wat meer informatie voor je overgaat tot het afsluiten van de verzekering? Ook dan staat het team van Combi Motors Verzekeringen voor je klaar. Combi Motors Verzekeringen werkt geheel onafhankelijk en is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van motorverzekeringen vergelijken. Zo weet je zeker dat je goed zit!